Reklama

Reklama

Ilusiones ópticas

  • Francie Ilusiones Opticas (více)
Trailer

Obsahy(1)

Niekoľko postáv prežíva svoje osudy na dvoch názorne vybraných čílskych ultraliberálnych miestach: nákupná ulica a súkromná zdravotnícka spoločnosť. Juan má po operácii očí problém adaptovať sa vo svete, v ktorom by radšej nič nevidel. Pohotový a predvídavý Dávidov úsudok už viac nevyhovuje manažérskemu systému, v ktorom imidž je viac ako výsledky práce. Naivný Rafael prichádza na chuť vyššej vrstve, ale ako starý výťahár nemá žiadne miesto v hierarchizovanej spoločnosti. Jeho sestra vidí prísľub šťastia v prsných implantátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

cervajzik 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl film tak o dvacet minut kratší a bylo z něho vystříháno několik zbytečných a zdlouhavých záběrů, tak bych mu klidně dal 5 hvězd, ale takhle těch několik scén, při kterých se smálo celé kino naprosto zbytečně zaniká. I tak dávám filmu 4 hvězdičky a rozhodně nelituju, že jsem na něj šel. ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Febiofest 2010. Chilská komedie složená z příběhů několika postav. Poměrně klasické schéma vyprávění a propojování některých osudů. Vtipný pohled na krizi, praktiky bezohledné společnosti Vidasur specializující se na plastické operace i životy a cíle obyčejných postaviček. Místy briliantní humor a opravdu trefné scény, zbytek ovšem jen nevýrazný průměr. 70%. ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Dovedu si predstavit, ze ve fazich po synopsi slo o genialni dilo, ktere vsak posleze autor temer diletantsky rozepsal a natocil. ()

Monyfik 

všechny recenze uživatele

Shlédnuto na Febofestu. Malá výtka k dobrému filmu, CZ titulky mohly být zobrazeny rozumněji.... Třeba nad plátnem, jako v divadle. ...film je náhledem na život obyčejných lidí. Žena dychtící po větším poprsí, muž hledající práci v uniformě, muž, který má konečně vidět, ale stejně by byl spokojenější, kdyby neviděl.... nic z toho není tak "DŮLEŽITÉ", jak se zdá. :-) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama