Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pomocný fotograf časopisu Look Melvin Hoover (Donald O'Connor) se v parku zamiluje do Judy LeRoy (Debbie Reynolds), komparsistky z divadla. Aby na dívku udělal dojem, vydává se za hlavního fotografa magazínu a dívce hned vyhotoví několik portrétních snímků. Judy by ráda získala větší roli, než je ztvárnění fotbalového míče v bláznivém muzikálu, a tak požádá Melvina, aby její fotografie vyšla na přední stránce příštího čísla Look. Jenomže editoři časopisu nechtějí o neznámé tváři ani slyšet, a Judiin otec se navíc rozhodl svou dceru provdat za dotěrného rodinného přítele Harryho. Melvin má ale řešení. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Porovnejte s Two Weeks with Love, přes který jsem se k Melvinovi dostal. Americký muzikál 50´s má určité neměnné žánrové prvky, a I love Melvin není v tomto směru výjimkou. Proto jste-li poválečně muzikáloví a/nebo máte rádi Debbie Reynolds, neváhejte. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Melvin Hoover (Donald O'Connor) zpívá skladbu "I Wanna Wander", rozbije bystu, která se však v následujících záběrech objevuje rozbitá a v celku. (janejudyjune)

Reklama

Reklama