Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět českých a slovenských režisérů natočilo na základě svých vlastních scénářů pět dvouminutových filmů na společné téma - we shoot with love. Každý tvůrce pojal svůj příběh naprosto odlišně, a to s charakteristickými prvky své práce. Přesto mají všechny snímky jedno společné. A tím je láska. Láska k filmu. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (89)

BathoryMan 

všechny recenze uživatele

Janákov kraťas s Mádlom jednoznačne najlepší a zároveň pôsobil namňa aj ako parodia na všelijaké trápne reklamy,ešte aj Bařinov prvý kraťas pôsobil dosť originálne a za zmienku stojí aj kraťas číslo štyri.Čo ma mrzí asi najviac je že kraťasy mladých slovenských tvorcov sú tu akoby do počtu a postrádajú aspon akúkolvek myšlienku! ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Roman Valent- 5*...mám rád Petra Vaňka a tohle se mi líbilo. Milan Balog- 3*...brilantní mysteriózní atmosféra, jen škoda, že nevyústila v nějakou dobrou pointu. Karel Janák- 4*...Jirka Mádl je můj oblíbený český herec a zde se opět "předvedl", nápad dobrý a vtipný akorát gradace nebyla dovedena úplně k dokonalosti. Alexander Lauf- 2*...tohle mi nesedlo, zcela jistě nejslabší z We shoot with love. Tomáš Bařina- 5*...tento kousek jsem si nechal nakonec a měl rozhodnout o mém konečném rozhodnutí. Zpočátku to vypadalo ohraně, ale ta zdánlivá klišovitost přešla v originalitu skvělým způsobem, až se mi to zalíbilo a naklonilo mě to na stranu lepšího hodnocení. Spolu s Valentovou dvouminutovkou nejlepší části. ()

Reklama

R.Drson 

všechny recenze uživatele

Janák a Bařina mají už nějaké zkušenosti s celovečerním filmem, takže ostatní lehce převyšují vyvážením příběhu a formální stránky. Po těchto dvou mě ještě zaujala část Pulse beat (Roman Valent) a zbylé dvě byly jen vizuální exhibicí. Celkově to vidím jako takovou ukázku stavu českého filmu, ve kterém tvůrci dokazují, že po formální stránce nezaostáváme, ale zapomíná se na to hlavní a tím je děj. ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

První povídka hodně super a to včetně hereckého projevu Vojty Kotka, zbytek už je ale jen změť rádoby originálních nápadů, z nichž více zaujme maximálně tak střílení na televizi, které ale ve výsledku vůbec nevyzní. První epizodka tak u mě vyhrává zejména kvůli tomu, že i na poli dvou minut nabídne sevřený a vypointovaný mini"příběh". ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Skvelé. Naozaj vydarená "kompilácia" krátkych filmov. Čo sa týka technickej úrovne tak je to niekde fakt popredu. K jednotlivým príbehom by som povedal asi len toľkoto. Prvý príbeh príjemne pobavil. Pri druhom som pozeral len s otvorenými ústami...to sa mi už dlho nestalo. Tretí príbeh bola taká príjemná adrenalínová jazda. Štvrtý bol svojím divným spôsobom veľmi romantický. A piaty sa snažil byť vtipný, ale takéto niečo som už videl v reklame na Axe a vo filme Parfém: Príbeh vraha. Čiže to bol najslabší. Môžem to zhodnotiť tak, že to bolo dneska mojich najlepšie strávených 12 minút. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Film Pulse Beat se nátačel v bunkru Parukářka v Praze na Žižkově pod Vrchem sv. Kříže. (navabaca)
  • Ve filmu Last Man Driving je slyšet hudba z alba Vladimir 518 - Gorila vs. Architekt, konkrétně část skladby "Smíchov - Újezd feat. Hugo Toxxx a Orion". (navabaca)
  • Ve filmu Pro Elišku přijde Vojtěchu Kotkovi poštou kniha s adresou "Knihovna, U Akademie 4, Praha 7, 170 00", což je skutečná adresa Akademie výtvarných umění (AVU) v Praze, kde se celý děj filmu odehrává. (navabaca)

Reklama

Reklama