Reklama

Reklama

Údolí stínů

  • Itálie La valle delle ombre (více)
Rodinný / Mysteriózní
Itálie / Švýcarsko / Maďarsko, 2009, 95 min

Obsahy(1)

Matteo, chlapec z města, se vydává za svým dědečkem, který žije v zapadlé vesničce, kde se zrovna připravuje staropohanská slavnost. Potkává zde svou sestřenici Lidii a další děti. Jejich společné nebezpečné hrátky však odhalí temné záhady tohoto horského údolí. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

brasek 

všechny recenze uživatele

Nie je to pútavý a rozhodne nie je to ani žiadny rodinný snímok. Tri strašidelné príbehy, ktoré rozprávajú deti majú svoje priemerné čaro. 1. príbeh - lacný príbeh v hlavnej úlohe všežravé prasa - 2*; 2. príbeh - zaujímavá ducharina - 4*; 3. príbeh - duchárske pokračovanie 2. príbehu, vcelku lacná záležitosť - 2*. Vystrihnúť deti, rozvinúť strašidelné príbehy, pridať atmosféru a bolo by to fajn. ()

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele

Co se mi na tom filmů jediné líbilo bylo prostředí ve kterém se natáčelo. Jinak vůbec nic. Nemělo to nic do sebe, celkem nuda! ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý snímek. Je to rodinný dobrodružně-mysteriózní příběh z dětskými postavami, ale na konci překvapivě i s hororovými prvky. Celou stopáž je udržována temná atmosféra, což velmi zvýrazňuje tajemno a záhadno. Příběh není nijak složitý. Naopak je dobře uchopitelný a srozumitelný. Dětem bych se však zdráhal tohle pustit z obav nočních můr. Není to špatný film. Dětská pátrání po záhadách a tajemstvích měli vždy své určité kouzlo. Tady ale ve vyznění pro rodinný žánr tvůrci krapet přestřelili. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama