Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antonia "Toni" Gallo je vedoucí bezpečnosti ve skotské biotechnologické laboratoři, která  vyvíjí vakcíny. Na Štědrý den proniknou do laboratoře gangsteři  a ukradnou lahvičku obsahující smrtelný virus. Toni sleduje zločince až k domu, kde majitel laboratoře, bohatý průmyslník, tráví Vánoce s celou rodinou. Sněhová bouře se blíží a bude-li třeba, lupiči jsou připraveni virus použít. Toni ho musí získat za každou cenu... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

karnifex 

všechny recenze uživatele

Němci! Němci, Němci, Němci! Němci se rozhodli natočit katastrofický film, ovšem patrně nesehnali tu správnou příručku nebo jim scénář napsala Rosamunde Pilcherová (prakticky se totiž jedná o žánr ´romantický film´). Děj se (jak je tomu u německých romantických filmů zvykem) neodehrává v Německu, ale ve Skotsku, jenže herci samozřejmě nevypadají jako Skotové, ale jsou to Němci jak poleno (hlavní hrdinka jako by vylétla z reklamy na Niveu!). Pro většinu normálních uživatelů je tento snímek sledovatelný pouze jako nechtěná parodie, nejlépe s partou kamarádů a spoustou piva - i když celý ho dá asi málokdo, protože jak je nudný, tak je dlouhý - sám jsem vydržel sotva hodinu.. ()

dragonian odpad!

všechny recenze uživatele

nerealny dej, keby aj to bolo mozne, tak tie sceny su az humorne - napr. zly chlapek zisti ze v izbe dakto je..pride s rukami prekrizenymi za chrbatom - pokojne prejde dverami :)))) a otvori skrinu skade by pripadne na nho zautocili keby v nej boli, ale on neohrozeny hrdina sa ani nebrani..podobnych amatercin je vo filme vela..skoda produkcie a penazi :D a casu ()

Reklama

wodnar 

všechny recenze uživatele

Fúúúha, tak to bola iná nuda. Zdĺhavejší a neskutočne nereálny film som už dlho nevidel- Také úsmevnosti. Odporúčam k filmu počas zimy zaujímavé noviny a dobrý čaj, aby sa človek nenudil, ak sa chce dopracovať ku koncu tohoto nekonečného filmu. Celý čas človek očakáva, kedy ten vírus Madoba 2 unikne a stále nič, nič, a nič. Veď on napokon ten vírus ani neunikne. Unikne vám akurát kopa voľného času :-) Aspoňže to tak všetko dobre skončí :-) ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama