Reklama

Reklama

Tajemství modelek

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Poprvé na televizní obrazovce uvidíte nekompromisní pohled do zákulisí světa modelek. Zjistíme, jak se rodí hvězda módních přehlídek. Největší ikony českého modelingu vyprávějí, jak v patnácti letech odjely do světa, obcházely konkurzy, vystály si celodenní frontu na to, aby je někdo vyfotil a zařadil do pořadníku. Jak se cítily - mladičké, bez jazykových znalostí, ve zcela cizím prostředí, bez peněz a bez uznání? Otevřeně a bez obalu budou slavné české modelky vyprávět o týrání hlady pro štíhlou postavu, které často vyústilo v onemocnění anorexií. Jedna z modelek si nechala vymodelovat nový nos, který když poprvé viděla, svou novou identitu neunesla a skončila na psychiatrické klinice. Svět modelingu je také plný intrik a není vzácností, když si konkurentky vpichují do předváděných modelů špendlíky, nařezávají podpatky a pomlouvají se. A proč se některé modelky vůbec nemají slovem modelka nazývat? Které konkrétně? Tak to se dozvíte přímo od Simony Krainové v unikátním bulvárním dokumentu TV Barrandov. Kromě Simony Krainové uslyšíte životní příběhy Pavlíny Němcové, Evy Herzigové, Terezy Maxové, Andrey Verešové, nové Miss ČR Anety Vignerové a samozřejmě jejích kolegyň, vítězek z předchozích ročníků soutěží krásy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Něco o tom, že Simonu to skutečně naplňuje (což potvrzuje mnoho výroků Ivy Frühlingové) a letem světem o cestě nejvýraznějších Češek a Slovenek z branže, která znamená maximálně 90 cm přes boky a vyrovnanou osobnost. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Sice to není kdo ví jak ohromující dokument, kterej vás usadí do křesla a nechá vás tam přikovaný, ale přece jenom je k něčemu dobrej. Jedna věc je ta, že se člověk dozví o modelingu trochu něco jinýho a zajímavějšího, než známe z místního bulváru, a druhá, za kterou hlavně dávám vyšší hodnocení než průměr, že konečně někdo řekl nahlas a veřejně, že ty naše "modelky/celebrity všeho druhu" by ve světě nikdy neuspěly. U nás je to o tom udělat si obří umělohmotný kozy, nechat se nafotit nahoře (někdy i dole) bez a tím je úspěch zaručen. Kdyby např. taková Mašlíková přišla v zahraničí na casting, tak by si o ni ani neopřeli kolo. Jenom se mi tím potvrdil můj dlouhodobej názor a za to jsem opravdu rád. Profesionální modeling je přece jenom o něčem jiným než ten náš, o čemž svědčí i finanční ohodnocení za přehlídku - u nás modelka dostane 3 - 10 tisíc korun, za hranicema třeba 5 - 10 tisíc dolarů (taky tam ale musí něco předvést). ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Simona Krainová opravdu toto neumí. Když chodí po předváděcím mole, tak proč by ne. Ale jakmile má otevřít pusu, tak je hned poznat, že je úrovní u pasačky koz. ()

Reklama

Reklama