Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas plavby výletnou loďou sa týraná Susanne Podiak (Muriel Baumeister) rozhodne skoncovať s manželstvom s Christianom (Bernhard Schir).
Nafinguje svoju smrť, so zmeneným menom a vizážou sa ďaleko od svojho muža snaží naštartovať nový život. Christian však časom začne tušiť, že Susanne nie je mŕtva a najme si súkromného detektíva (Henning Baum), aby ju vypátral... (Luqi)

(více)

Recenze (4)

jasanka 

všechny recenze uživatele

Docela dívatelné německé drama. Začátek mi přišel jako kopie Titanicu (nenávist manžela, jeho teror, "skok" z lodě, nová identita po připlutí...), pak se ale děj začal docela rozjíždět. Sice nechyběla spousta nesrovnalostí, ale nevadí. Průměrný film na průměrný večer. ()

Demonn 

všechny recenze uživatele

Klasický německý drama točený podle šablony, na který jsem samozřejmě nekoukal dobrovolně. Tyhle německý prefabrikáty vyrobený na lince, nemůžou nikoho překvapit, nadchnout, dojmout ani pobavit. Upřímně řečeno viděl jsem ale i horší a šablonovitější německý céčkový filmy. 45% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Televizní německá růžová soft verze Noci s nepřítelem.Docela se i na to dalo koukat, ale nic překvapujícího to nebylo. Jednu hvězdu navíc dávám za hlavní hrdinku a atmosféru chajdy s lodí u řeky, v které se Suzane koupe i nahatá. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama