Reklama

Reklama

Ataque de Pánico!

  • USA Panic Attack!
všechny plakáty
Celý film
Krátkometrážní / Sci-Fi
Uruguay, 2009, 5 min

Obsahy(1)

Malý klučina, který si hraje s modely robotů, netuší, jaké překvapení čeká v mlze. Invaze robotů, kteří nemilosrdně devastují město Montevideo. (Greny)

Videa (1)

Celý film

Recenze (148)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Je sranda čítať niektoré komentáre, hlavne tie kde sa spomína pochabí scenár, trasúca sa kamera a pod. Veď ide o krátky film, ktorý si Alvarez natočil pre srandu, alebo možno preto,aby si ho niekto všimol v Hollywoode. Zatracovať ho však nieje na mieste a ja mu držím palce, aby sa mu v budúcnosti vo filmovom svete darilo. Vlohy na to určite má. ()

boul 

všechny recenze uživatele

Celkem klišé provedení co se týče mne, ale určitě bych to nezahodil. Jako krátkometrážní snímek určitě dobré video a ještě lepší nápad, kterej diváka může jen sevřít při pocitu, když by to byla realita.. co se týče převzaté hudby, taky mohl vymyslet něco svého Alvarez, ale je to přece jenom kraťas.. 3* ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

2* krátká scénka o nečekané invazi robotů. Dobře udělané, ale jen to dokazuje co všechno jde udělat za pár kaček a pak máme něčemu věřit. Jinak nic zvláštního a bez příběhu. Odkazů na to je tu hafl, tak nebudu přidávat. [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

I po opakovaném zhlédnutí je to výborné. Stupňující se emoce způsobené skvělou hudbou a postupnou likvidací města, obyvatel...všeho?...občas nedokonalý trik mi nevadí, skoro je, řekl bych, vítán. Jen ta třesoucí se kamera mě nikdy nenadchne. Tak říkáte Evil Dead? To jsem zvědav.... Ale určitě se těším víc, než kdyby se Alvarez pustil do další apokalyptické sci-fi... ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Fede Alvarez (rocnik 78) natocil v roku 2005 21-minutovy EL COJONUDO, ktory bol vtipny, drsny a aj sexy. Uz tam ukazal, ze vie vymysliet a zrucne natocit film, ktory zaujme. Avsak az tento 5-minutovy kratas z 2009 ho dostal do prvej ligy a to, ako on tvrdi, neplanovane. Stacilo ho natocit za vskutku smiesnych 300 USD a zavesit na youtube. Presli tri dni a v maili si nasiel kopec ponuk od hollywoodskych studii (americky sen?). Najrealnejsia vysla ponuka od Warner Bros., ktori mu ponukli 30 mil. USD a produkciu, ktoru zastresi nik iny, ako Sam Raimi! Ani sa nedivim, "El Cojonudo" a aj "Panic Attack!" dokazuju poriadny talent. V tom druhom menovanom nie je de facto ziadny pribeh, ale to ako je to natocene, klobuk dole. Mat viac penazi a urobit lepsie triky, tak to nema z formalneho hladiska ziadnu chybu. Meno Fede Alvarez si treba zapametat a to nielen preto, ze momentalne je schvaleny ako reziser dalsieho dielu/remaku Evil Dead! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu byla použita skladba "In the House, In a Heartbeat" od Johna Murphyho, která je ústřední písník k filmu 28 týdnů poté (2007). (jiri.psota)
  • Rozpočet filmu činil iba 300 amerických dolárov. (Eoin)

Související novinky

Evil Dead se sápe z hrobu

Evil Dead se sápe z hrobu

14.07.2011

Dlouho jsme doufali v čtyřku, ale doba těch snů je pryč. Připravte se na remake. Ale pozor, tahle hororová předělávka má plnou podporu svých dvou tátů, tedy Sama Raimiho a Bruce Campbella. Sam bude… (více)

Reklama

Reklama