Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Valentine a Alex jsou oba rozvodoví právníci, kteří řeší rozpad manželství tou nejsmířlivější cestou. Jejich vztah se jeví pevný jako skála, jednoho dne ho však odhalená nevěra rozbije na kusy… Manželský tým rozvodových právníků je známý svým přátelským způsobem separace svých klientů, absolutně odlišným od tradiční praxe plné scén, tahanic a nerozumných požadavků. Jenže když se začne rozpadat jejich vlastní manželství, je jejich celoživotní teorie podrobena těžké zkoušce. Možná se jim zkrátka nepodaří zahrát to s takovou grácií, kterou vždy vštěpovali svým klientům. Bitva pohlaví z dílny režisérky a spisovatelky Valerie Guignabodet je důkazem, že v lásce a válce je vše dovoleno! (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

katzo 

všechny recenze uživatele

Pekný film, sympatické hlavné postavy a zopár scén s vydareným humorom.... Najviac sa mi páčil rozhovor o vymetaní komínov :) ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení u této téměř neznámé komedie. Zajímavý námět, několik vtipných situací a dialogů, místy k zamyšlení. Když rozvod, tak rozvod rozvodových právníků:-) ()

Reklama

Hadush 

všechny recenze uživatele

Film na kterej se člověk podívá a za dva dny o něm neví...lehce nadprůměrná řadová komedie s velice nadějným začátkem, ovšem pak se to nějak zadrhlo a už to tak báječná podívaná nebyla... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Rozvody se v první půlce jeví jako neuvěřitelně fajnová komedie, která se ale postupně vyvine do takové bláznivé šílenosti, že i bavit přestane. A je to škoda, protože do té doby jsem si říkal, že sympatická trojčička by se z tohodle vyloupnout mohla, ale nevyloupla. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10 ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama