Reklama

Reklama

The Cure: Greatest Hits

(video kompilace)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 2001, 68 min

Obsahy(1)

Na DVD je celkem 18 videoklipů včetně vítěze: Best video Brit Awards za rok 1990, skladba Lullaby. Dále 6 skladeb zahraných pouze v akustickém provedení a možnost připojení přes web pro získání dalších tří skrytých bonusových videí. (lioncel)

Recenze (2)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

DVD titul "The Cure: Greatest Hits" je kolekcia osemnástich oficiálnych videoklipov anglickej post-punk, gothic rock, new wave hudobnej skupiny The Cure. Obsahuje chronologicky zoradené klipy ku songom: Boys Don´t Cry, A Forest, Let´s Go To Bed, The Walk, The Lovecats, In Between Days, Close To Me, Why Can´t I Be You?, Just Like Heaven, Lullaby, Lovesong, Never Enough, High, Friday I´m In Love, Mint Car, Wrong Number, Cut Here, Just Say Yes. Ako bonus sú pripojené akusticky zahrané skladby: A Forest, The Lovecats, Close To Me, Lullaby, Friday I´m In Love. Kompilačný album "The Cure: Greatest Hits" vyšiel trinásteho novembra roku 2001 pod značkou vydavateľstva Fiction Records. **** ()

stereolab 

všechny recenze uživatele

Kolekce videoklipů převážně z 80.let v dobré obrazové i zvukové kalitě.Škoda jen,že je zcela opominuto období alb Faith a Pornography.Z tohoto důvodu bych hodnotil tuto kolekci o chlup hůře,než legendární Staring at the Sea.Opravdu dobře ukryty jsou na DVD tři bonusová videa The Caterpillar,Close To me(Remix) a Pictures of You.Není třeba se tedy připojovat na web,jak píše výše "lioncel".Jak na ně?? Přejít do nabídky klipů a pro video The Caterpillar najít kurzorem na ovladači klip "The Walk" a poté týmž kurzorem zmáčknou šipku "dolů","doprava" a "doprava".Pro "Close to me-remix" najít klip "Close to me" a zmáčknout 3krát po sobě šipku "nahoru" a konečně na "Pictures of You" se dostanete z "Friday I´m in Love" -3krát šipku "dolů".Watch,Listen and Enjoy!! ()

Reklama

Reklama