Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Krásné princezně Sophii spadne při hraní do vody kouzelná zlatá koule. Naštěstí se objeví mluvící žabák, který zoufalé princezně vzácný dar najde. Za pomoc ale žádá slib, že ho pozve k sobě na zámek. Jenže dívka do splnění slibu moc chuti nemá ... (oficiální text distributora)

Recenze (30)

Lilloos 

všechny recenze uživatele

I přesto, že námětem je vcelku osvědčená klasika, provedení vyznělo naprosto nepohádkově. Vysvobození žabáka fláknutím o zeď (pokud vím, kletbu odjakživa zlomil polibek z pravé lásky) a princezna řvoucí moje koule jsou prostě totálně mimo. Navíc mě dost rozčilovala roztřesená kamera a nesoudržnost příběhu, například celá ta vskuvka o princově sluhovi tam byla úplně zbytečně. A vlastně nebyla, bez ní by film měl o polovinu kratší název. ()

Rhea odpad!

všechny recenze uživatele

No, co k tomu napsat... Takhle prisernou pohadku jsem uz dlouho nevidela.Jedine, co se da pochvalit, je vyprava, za to bych dala pul hvezdicky. Zde ale vse pozitivni konci. SPOILERY: Pribeh proste nema smysl. Princenzna je nesympaticka kravka (prominte mi za to slovo, ale jine me pro jeji charakteristiku nenapadlo), ktera se mavnutim kouzelneho proutku (respektive hodem zabaka o stenu a jeho naslednou promenou v prince) najednou meni v milou a vlidnou divku. Ja vim, ze v pohadkach se jede ve zkratkach, ale tady teda ten vznik naklonnosti mezi zabim princem a princeznou nema zadne opodstatneni. Nic si poradne ani nestihnou rict a uz je tu laska jako tram, princ se vraci asi za mesic (opet nechapu proc: kdyz byl zabak, tak se chovala na facku a jeste se ukazalo, ze ani nedokaze drzet slovo a je uplne bezzasadova) a pak uz spolu ruku v ruce odjizdeji pryc, v kocare se libaji, otec princeznu s cizim clovekem klidne pusti... Objevuje se tam i postava sluhy Jindricha (ktery se nepochopitelne dostal do ceskeho nazvu, prestoze tam ma asi tak 2 minuty cisteho casu), ktera by tam ani byt nemusela, protoze vubec nic neprinasi, zadny posun, zadne vysvetleni neceho, proste k nicemu. Dialogy jsou strasne pitome a bezobsazne a takovym poslednim hrebickem do rakve je vykradeny a nikde nepriznany hudebni motiv z filmu Pycha a predsudek. Zkratka odpad. ()

Reklama

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Něco mi asi uniklo... Tak nějak jsem nepochopila ty železné obruče. A rozhodně jsem očekávala něco víc. Když už tam toho tolik nakecali o kouzelném lese a zlé víle, těšila jsem se, že tam pojedou a zažijí nějaké žůžo dobrodrůžo, proto mě dost překvapilo, že to skončilo tak klasicky. Jelikož jsem na tuto pohádku natrefila jen čistě náhodou, když jsem přepínala programy, ani jsem se nepodívala, jak dlouho má trvat, takže jsem opravdu čekala, že se z toho něco vyklube. Nejspíš mě asi navnadil ten název, čekala jsem, jakou zajímavou roli tam bude mít Jindřich, když je i v názvu. Takže celkem taky nechápua Jindřichovu účast v českém názvu. Jediné, co se mi líbilo, byl roztomilý žábák. ()

Majrek 

všechny recenze uživatele

Maník, který si neznámo proč ková v lese obleček, aby ho nakonec zahodil a do děje prakticky nezasáhl a princeznička, která místo líbání vysvobozuje žabáka rozplácnutím o zeď? To je vtip, který snad nepobaví ani Němce... Zachraňuje to jen líbezná tvářička princezny a příjemně pohádková zámecká atmosféra... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 2/10 Prostředí 4/10/// +ten animovaný žabák je jak z té reklamy na to zažívání a to potěší, pro děti to je snad neškodné, jim může být jedno kdo to natáčel -to nemůžou přijít s něčím originálním a když už si chtějí prznit svoji klasiku, nemohou to dělat alespoň dobře, pohádka je nová, ale ty novoty a přechytralost postav působí dost rušivě/// Zvědavost je mrška zlá, která se občas nevyplácí. Tím chci říct, že ne vše co dobře vypadá, taky dobré je. Ehm vidíte co to se mnou dělá, co tady píšu? Prostě na české pohádky to nemá ani v nejmenším./// Celkem 30%/// ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama