Reklama

Reklama

Scream of the Banshee

(TV film)
Trailer

Obsahy(1)

Když profesorka archeologie spolu se svými studenty odkryje tajemný artefakt, oživí tak nevědomky tajemného tvora, který je schopen zabíjet svým hlasem. Pronásledovaní studenti musí Banshee zastavit než bude příliš pozdě. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Prvý krát som pri Tom zaspal. Dopozerané na druhý deň - straší tam celkom slušne, 2 vydarené gore scénky, look hororových béčok 80 tych rokov najmä čo sa príšery týka - vidieť aj na trikoch že sa jedná o TV film a rozpočet nebol nijako šťedrý. Na Syfy a Afterdark ešte celkom slušné, len škoda že v súčasnosti už príšerky tohto typu nevystrašia a sú skôr nostalgickou spomienkou na roky 80 te. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Všem dlouholetým ženáčům u toho půjde mráz po zádech! Mít doma šerednou, postarší obludu, co při sebemenší příležitosti ječí jak piča, až vám teče krev z uší, je někdy opravdový horor! "Drž hubu!!! Píšu zrovna komentář a nemůžu se soustředit!! To zasrané prkýnko na hajzlu si taky můžeš sklopit sama a ponožky na křeslo jsem dal proto, že se mi tam, kurva, líbí." Kde jsme to přestali? Aha, už vím. Ze SyFy kanálu vytekla další odporná sračka. Napsal to narkoman, režíroval zkrachovalý řezník, produkoval bezdomovec a obsadili to snad těmi nejhnusnějšími, přehrávajícími ochotníky, kterými by nepochybně pohrdlo i to nejdrsnější exkrementální porno, byť jako masturbujícím komparzem v pozadí. "Čemu na drž hubu jsi zase nerozuměla? Říkal jsem, že s košem půjdu, až se mi bude chtít! Ještě chvíli a nechám ti na hlas vyřídit zbrojní pas, než někoho zabiješ ilegálně drženou zbraní! Ne, nevysál jsem. Víš přece, že mi doktor zakázal dotýkat se čehokoliv, začínající na "v". Vynálezci špuntů do uší by měli dát Nobelovku! No nic, máš pravdu, nikdo nikdy neviděl, že by se někdo celý den válel u internetu. Jdu si do hospody nechat propláchnout bubínky a ty se zatím můžeš podívat na tenhle výborný film. Tutová Oscarovka!". Tohle fakt nemá cenu, s takovou to nedopíšu. Počkám až usne a pak se k tomu snad ještě vrátím, abych mohl fundovaně zhodnotit skvělou práci s kamerou, dokonalý střih, fantastickou hudbu, mnohavrstevnatost scénáře a hlubokomyslné poselství tohoto skvostu. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Po celkom slušnom Husk som si pozrel tento horor z tohtoročného horrorfestu, ale moje nadšenie veľmi rýchlo opadlo. Profesorka archeológie so svojimi študentami otvoria starodávny artefakt a vypustia zubatú príšerku, ktorá keď zakričí, tak majú všetci po chlebe. Odvtedy ich tá zubatka prenasleduje, majú halucinácie, a tak ju musia zastaviť. Bola to nuda a nemyslím si, že tento horor dokáže niekoho vydesiť. Zachraňujú ho vlastne len nejaké dve alebo tri gore scénky. Vzhľad príšerky síce nebol úplne najhorší, ale mal som sa jej báť, alebo zľaknúť? Asi ťažko, skôr mi vyčarovala úsmev. Vlastne mi to celé pripadalo ako taká teenagerská blbosť s nulovou atmosférou a nie práve najvydarenejším námetom. Najväčší prešľap však vidím vo výbere hercov, neveril som im ani slovo. Takže toto môžete s čistým svedomím vynechať a keď pozerám na priebežné hodnotenia ďalších hororov (Prowl, 51 - na ktoré sa ešte len psychicky chystám), tak mám pocit, že tento horrorfest bude ešte väčšia pohroma ako ten minulý. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Plakát s kočkou v pláštěnce v obtaž oblečku obepínajícím prsa je naprosto zavádějící. Přesto bylo mé očekávání nulové. Naštěstí. Snímek není dobrý. Samotný příběh není tak špatný, ale ničí ho mizerné zpracování, nepřesvědčivé výkony herců a místy laciné efekty. Těch pár (slovy "dvě") lekaček, napětí a celkem slušná temná hudba to už nezachrání. # příběh 4 | hudba 6 | humor 0 | akce 3 | napětí 5 | pustil bych si znovu 3 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Horrorfest byl poslední dobou takový suchý, neměl nějak špatný filmy ale byly dost často z těží průměrné. Proto jsem nedával moc šancí ani tomuhle. Naneštěstí to nedopadlo ale tak špatně jak jsem myslel. Když opomenu tu neuvěřitelně otravnou příšeru které neustále křičela tak se jedné o solidní béčko které mě docela pobavilo. Celé univerzum a celý ten příběh byl celkem fajn a já se nijak nenudil. Čekal jsem to horší. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama