Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedná se o dokument, který se věnuje postavě z filmu Pán Prstenů Smeagolovi "Gollumovi". Týká se hlavně tvorby samotné postavy, jak mohl vypadat a jak nakonec vypadal. Ve filmu o Smeagolovi hovoří například režisér trilogie Peter Jackson nebo herec, který ztvárnil Smeagola ve filmu Andy Serkis. (Listeroman)

Recenze (3)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kouzlo se ukrývá v citronu (hlas) a v umění WETY Digital (vizuál)... a tak se zrodil Glum. Těžko si již dnes představit, jak jinak by mohl tento velmi starý Hobit vypadat, stejně jako k němu bude již navždy připoutaný úžasný herecký výkon Andyho Serkise. Tohle totiž vážně nebylo jen o animaci... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Skrotenie Sméagola je ďalší s veľmi zaujímavých dokumentov. Povodne Andy Serkis ani obsadení nebol a tento dokument mapuje cestu ako trikový majstri a hlavne Andy priviedli na svet Gluma. Dokument sa nachádza na DVD disku v predĺženej verzii Dve veže. 100% - 5* ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Nejlepší dokument na třetím disku Dvou věží. Spousta zajímavých informací, zábavy, skvělých ukázek a hlavně naprosto charakterní Andy Serkis! Je to borec největší a stejně tak hoši z WETY dokážou divy... ()

Reklama

Reklama