Reklama

Reklama

Představte si, že byste měli hodinky, které by odpočítávaly čas kdy potkáte svou spřízněnou duši. Chtěli byste vědět kolik hodin, dní, měsíců nebo let vám zbývá, než konečně najdete jeho nebo ji?
Jste už unaveni z čekání na lásku? Už nemusíte čekat! Můžete se těšit! Revoluční zařízení zvané Timer implantované v zápěstí přesně zobrazuje počet dní zbývajících do osudového dne, kdy nositel Timeru potká svou spřízněnou duši. Opravdová láska se zárukou? Ne pro Oonu O'Leary, která čelí vzácnému úkazu - její Timer je totiž prázdný, nic neodpočítává. A tak Oona stale hledá a setkává se jen s muži bez Timerů, ovšem bez úspěchu. A pak se objeví Mickey, okouzlující mladý úředník v supermarketu, kterému na jeho Timeru zbývají čtyři měsíce… Co se tedy stane, když čtyři měsíce uběhnou? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

VUCAKO 

všechny recenze uživatele

Ne, bohužel, idea toho totálního determinismu (osudu, chcete-li) mě tak rušila po celou dobu filmu, že ke mně případné další zajímavé (spíš "zajímavé") myšlenky vůbec neproniknuly. Copak může existovat něco jako "the one"? Spárování všech lidí na celém světě? Co když jich je lichý počet? Co když je víc ženských (pro jednoduchost nepočítám gaye, ale i s nima ten problém zůstává), co ty nadbytečné? A přitom stačilo premisu toho zařízení jenom maličko pozměnit, zajímavé situace a potenciál zápletky by zůstal, ale už by to nebylo tak stupidní. To vážně nikomu v ateistických Čechách nevadí myšlenka absolutně dané budoucnosti na mnoho desítek let dopředu? Zlatej Asimov a jeho "psychohistorie".. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Láskovač, to je takový zvláštní nástroj, který když pochopíte, jak ve filmu funguje, tak Vám film samotný nepříjde tak blbej. Jinak se totiž budete cejtit jak někde u bláznů na kopečku, protože ty dialogy jsou fakt síla. Když se ale člověk přes to všecko přenese, tak se to docela zkouknout dá. Ono koneckonců takovej láskovač není zase uplně nejhorší věc. Mně by řvala u vodpověděk pro herce a herečky, u piva, u žrádla, takže i v hospodě, a já bych si s radostí rochnil, protože bych byl šťastnej. Jenže co s lidma, co v láskovač nevěří? ()

Reklama

Piggsy 

všechny recenze uživatele

Když už tam nacpali takový nesmyslný, absolutně nereálný "vynález", tak z toho měli vytěžit víc než tuctovou romantickou story. Chtělo by to víc srandy a méně únavných plků o lásce. Ani by mě nepřekvapilo, kdyby se ten láskovač začal v Americe opravdu vyrábět, naivní Amíci by ho začali kupovat ve velkém a stal se z toho hit na pár měsíců. Tam za velkou louží je možné úplně všecko... ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Strašné, námět je doslova zoufalí. Pochopím stroj času, chápu, když ve filmu mluví lidé jenom pravdu, ale láskovač ? To už rovnou natočte film ve kterém budou všichni vědět, kdy zemřou, bude to dojemné všichni si popláčeme. Předem informuji, že ten film nemá konec a to zcela úmyslně, aby jste si uvědomili, že láskovač je blbost a strojí žít bez něj, ale to přece všichni dobře víme. Škoda času, který jsem filmu věnoval, raději jsem měl jít dříve do práce. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě, jak ve filmu všichni vidí romantickou komedii. Já v něm nic komediálního nenašla, ze začátku jsem měla dojem, že sleduju zajímavé sci-fi, z kterého se po prvních deseti minutách vyklubalo už jen klasické romantické drama s několika neotřelými nápady, které však nebyly plně využity. Prostě průměr s jedním originálním nápadem, z kterého některý zručnější režisér, či scénarista mohl vykřesat hit. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama