Reklama

Reklama

Jack se chystá vyplout

  • USA Jack Goes Boating (více)
Trailer

Jack (Philip Seymour Hoffman) je řidičem limuzíny, jenž sní o práci v newyorské hromadné dopravě a miluje reggae. Většinu času tráví se svým spolupracovníkem a nejlepším přítelem Clydem a jeho ženou Lucy. Ti Jacka seznámí s Connie (Amy Ryan), která s Lucy pracuje v brooklynském pohřebním ústavu. Connie má na na svého nového přítele dobrý vliv – Jack se učí vařit, jde za novou kariérou a učí se plavat, aby v létě mohl vzít Connie na její vysněnou projížďku na lodičce. Zatímco však Jack a Connie pomalu propadají své lásce, manželství Clyda a Lucy se začíná otřásat v základech. Sledujeme, kterak se oba páry musí vyrovnat s nevyhnutelným osudem svých vztahů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (99)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Klasický nezávislý film s poklidně plynoucím tempem. S tím pomalým tempem jsem měla nemalé problémy. Takže můžu s klidným svědomím říct, že tenhle film není rozhodně pro každého. Po několikátém shlédnutí jsem problémy překonala. Tenhle film za shlédnutí stojí. Jsou tu postavy, se kterými se dá stotožnit. Jen si vybrat tu pravou. Láska lidi mění a někteří jsou pro ni schopni udělat cokoliv. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tydýti (prý) mají obvykle to největší srdce. A když dva se rádi mají, tak i v lednu je jak v máji. Nenásilně citlivá romance, kde se ve svitu zpočátku panicky nesmělé lásky tupí i hrot v podobě rozčarování z nevydařeného vztahu těch tzv. normálních. A tak proč si někdy nezazávidět tu prostou čistotu, že? Může být. Filmová Výzva 2015 od emma53 ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hoffmanův pohled na problematiku vztahů. Jde na to trošku jinak než například 500 Days of Summer. Docela uvolňující film, který svou úlohu zaujmout pozorného diváka splnil. 90 minut uteče jako voda a ještě se divák dozví jak se naučit vařit a své lekce dostanou i neplavci. Hoffman společně Amy Ryan si střihli i nejdivnější erotickou scénu roku. Stojí za vidění. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Další z řady lidských tragikomedií o hledání a trácení štěstí a lásky. Hoffman již po několikáté hraje trochu divného, obtloustlého, vyplašeného čtyřicátníka s velmi nízkým sebevědomím. Rád bych si postěžoval, že Hoffmanův talent by měl být využíván taky na jiné role, ale bohužel nemohu, jelikož on je prostě nejlepší a s nikým jiným by se mi tento film pravděpodobně nelíbil. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Jeden z najkrajších filmov čo som v poslednej dobe videl - indie love story o outsideroch a tiež prvý aj posledný réžijný počin môjho obľúbeného herca. Presne na niečo takéto som akurát mal náladu. Máme ťažký život, snažme sa ho žiť aj napriek našim "odchylkám".. Predsa, kto povedal že si to ešte nemôžme užiť, zabaviť sa s priateľmi .. a celkom nevinne a družne sa pritom sfajčiť, za zvukov reggae muziky? Aj zakomplexovaný starnúci rastaman si zaslúži lásku! :) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o první a poslední snímek, který Philip Seymour Hoffman zrežíroval a ve kterém si zahrál jednu z hlavních rolí. (willy1)
  • Philip Seymour Hoffman si zde zopakoval roli, kterou již ztvárnil na divadelním jevišti. (oje)

Reklama

Reklama