Reklama

Reklama

Jack se chystá vyplout

  • USA Jack Goes Boating (více)
Trailer

Jack (Philip Seymour Hoffman) je řidičem limuzíny, jenž sní o práci v newyorské hromadné dopravě a miluje reggae. Většinu času tráví se svým spolupracovníkem a nejlepším přítelem Clydem a jeho ženou Lucy. Ti Jacka seznámí s Connie (Amy Ryan), která s Lucy pracuje v brooklynském pohřebním ústavu. Connie má na na svého nového přítele dobrý vliv – Jack se učí vařit, jde za novou kariérou a učí se plavat, aby v létě mohl vzít Connie na její vysněnou projížďku na lodičce. Zatímco však Jack a Connie pomalu propadají své lásce, manželství Clyda a Lucy se začíná otřásat v základech. Sledujeme, kterak se oba páry musí vyrovnat s nevyhnutelným osudem svých vztahů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (99)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Jacka a Connie jsem si zamilovala po pár minutách a jejich prostý příběh se mi velmi zamlouval, snímek má kouzelnou atmosféru, příjemný hudební podmaz a několik snových pasáží (mj. scéna na mostě - v bazénu a ta při vaření - nácvik). Vytrvale mi nabourával to moje pohádkové snění hádající se manželský pár, kde to pod povrchem nepříjemně bublalo, vřelo.. Philip Seymour Hoffman je tady naprosto odzbrojující a Amy Ryan ve svých rozpacích neodolatelně půvabná, celkově spokojenost, křehce milá pocitová záležitost.. Takový malý velký filmík o všem podstatném.. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Klasický nezávislý film s poklidně plynoucím tempem. S tím pomalým tempem jsem měla nemalé problémy. Takže můžu s klidným svědomím říct, že tenhle film není rozhodně pro každého. Po několikátém shlédnutí jsem problémy překonala. Tenhle film za shlédnutí stojí. Jsou tu postavy, se kterými se dá stotožnit. Jen si vybrat tu pravou. Láska lidi mění a někteří jsou pro ni schopni udělat cokoliv. ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

Philip Seymour Hoffman hraje jako vždy podivína a stejně podivná je i celá tahle jeho režisérská prvotina.. už jenom samotná zápletka: naprosto nespolečenský Jack se učí plavat a vařit, aby udělal dojem na neméně zvláštní Connie.. přesto se jedná o zajímavý a vcelku originální film, který mě ale po většinu stopáže spíš nudil.. a zajímalo by mě, jestli se někdy dočkáme P. S. Hoffmana v nějaké "normální" roli :)) ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o komedii v žádném případě!! Ano, pravda, byl zde jeden skrytý vtípek, ale nic tak pochmurného a nepříjemného jsem dlouho neviděla. Je to protivný film, který bez zaklepání vleze k vám domů a celou dobu prudí. Mě je tak strašně líto všech lidí, kteří tohle pochmurné a nenávistné filmové "veledílo" skutečně považují za komedii anebo příjemný romantický příběh. Váš život musí být skutečně smutný a prázdný. Pokud se máte rádi a nechcete dostat depresi, tak si to nikdo nepouštějte! NESTOJÍ TO ZA TO.. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejdepresivnějších a nejnudnějších filmů, co jsem v poslední době viděla.. Jsem ráda, že to mám za sebou. Pohled na životy lidí, kteří podle mě jen přežívají a nežijí a být jimi, tak jsem se už asi dávno raději zastřelila...Hoffman je tak skvěle nechutně slizkej, že bych ho na sebe nenechala sáhnout ani pohrabáčem. Jeho budoucí přítelkyně - no, ta i jeho nejlepší přítel - myslím, že všichni chodili do stejnýho ústavu. Vleče se to, nezajímalo mě jak to skončí, viděla jsem tam předzvěst "konce" Hoffmana a divím se, že to takhle dlouho ještě vydržel. Osobně mi bylo líto Lucy, která žila již dlouhou dobu ve vztahu, ve kterém být nechtěla...být tam dítě, tak je v tom vztahu doteď.... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Philip Seymour Hoffman si zde zopakoval roli, kterou již ztvárnil na divadelním jevišti. (oje)
  • Jedná se o první a poslední snímek, který Philip Seymour Hoffman zrežíroval a ve kterém si zahrál jednu z hlavních rolí. (willy1)

Reklama

Reklama