Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bratři Nick a Tyler jsou ve škole terčem posměšků. Ale od chvíle, kdy jim spadne k nohám malé létající UFO, octnou se jejich hlavy v oblacích a zvedne se jim sebevědomí. Mladší bratr však díky tomuto stroji získá abnormální schopnosti a stane se terčem vetřelců, kteří se chystají zničit Zemi. Za pomoci vesmírného vznášedla se jim v tom noví hrdinové pokusí zabránit. (predators)

(více)

Recenze (13)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zpočátku celkem obstojný a příjemný film svého druhu, který ale naprosto pohřbívá neschopnost tvůrců pracovat s příběhem. Úvod se odehraje rychle (a značně nelogicky, ale kdo se na tohle bude chtít podívat s něčím takovým musí počítat), celkem i navnadí, ale pak se to rozplizne do úplně normálního filmu o teenagerech ve stylu hraných seriálů s Disney Channelu. A vlastně se tam pak dlouho nic neděje, jen ten mladší z bratrů získá zničehonic superschopnosti, se kterými pak ani moc nepracuje, hlavně ve chvílích, kdy by měl. Vedlejší dějové linky působí jako nahodile vymyšlené a ta ústřední se po úvodních 20 minutách nějak rozjede až zase v posledních 20 minutách (kdy se konečně odhalí dost očividná záhada tajného agenta), aby to mohlo mít akční finále i nějaký ten boj s mimozemšťany, jejichž motivace tam jsou stejně nahodile přidané, jako ty vedlejší dějové linky. Ono to ve výsledku není vyloženě špatné, ústřední duo je i celkem fajn, ale je to prostě hrozně mdlé a nezáživné. A právě tím si mě ten film ztratil nejvíc - a to natolik, že i ty dvě hvězdy ode mě jsou jen tak tak. Slabé 2* ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Hodně pěkná oddechová sci-fi podívaná, jako vše s Disney produkce spíš pro mladší publikum, ale já se bavil i když už do něj nespadám. Žádný zázrak, jenom kvalitně strávený čas, kterého nelituji. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Sci fi pre mladsie publikum, ktore nerobilo ani mne problemy. Normalne som ho zgustnul a nemal som pocit, ze by to bola nejaka totalna hlupost. Najviac sa mi pacili ti mimozemstania, ktory vyzerali nieco ako Votrelci, ale tito boli troska smiesnejsi, ale zas neboli neskodni. Je to detsky klon Votrelca, ktory mozno detom nazenie husiu kozu, ked poprvykrat uvidia v pravej podobe tych mimozemstanov. Mna len pobavili a pripadali mi aj troska nemotorni, ked si s nimi poradilo aj male decko:) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Stedoškolák Nick a jeho mladší brat Tyler po ceste zo školy objavia neveľkú vesmírnu loď bez posádky. Je veľkosti malého motorového člna. Rozhodnú sa, že to nenahlásia úradom. Odvezú si ju domov a ukryjú v garáži. Majú vlastné UFO. Začnú s týmto mimozemským strojom experimentovať. Stanú sa z nich "Skyrunners". Tento americký televízny snímok z produkcie Walt Disney Pictures je podpriemerný, dosť nudný kinder sci-fi. Je to blbosť pre malé decká. ** ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Laciná a přehnaná sci-fi pohádka, účelně vytvořená pro americkou mládež, ani mě nenapadá, kdo jiný by tento film mohl ocenit. Celkově hloupé a bez nádechu. A ohledně té příšery, jestli ten sliz tak můžu nazvat, se dá říci jen jedno: co sem komu udělal? Konec radši ani nebudu zmiňovat. Dobře vědí proč to nedali do kin. Za snahu jednu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama