Reklama

Reklama

Zpověď zabijáka

  • USA Game of Death (více)
všechny plakáty
Trailer

Tajnému agentovi CIA Marcusovi (Wesley Snipes) sa pod jeho krycou identitou bodyguarda podarí získať si bezvýhradnú dôveru nebezpečného obchodníka so zbraňami Smitha (Robert Davi). Jeho úlohou je zabiť Smitha i človeka, ktorý financuje jeho obchody, pri najbližšom odovzdávaní hriešne veľkého balíka peňazí. Ibaže na ceste tam na Smitha s Marcusom ktosi spustí vražednú streľbu a Smith skončí v nemocnici, kde potom Marcus musí čeliť niekoľkým mimoriadne brutálnym vražedným útokom. Ukáže sa, že za všetkým stojí Marcusov vlastný tím, vedený jeho bývalým chránencom Zanderom (Gary Daniels), ktorý chce jediné - peniaze! A kvôli nim neváha ísť doslova cez mŕtvoly. Zdá sa však, že pri svojich plánoch poriadne podcenil Marcusa, ktorý nemilosrdne a systematicky, krok za krokom, decimuje svoj starý tím... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Klasický příklad drtivého vítězství formy nad obsahem. Pokud tomuhle akčňáku opravdu něco schází, pak je to dobrý příběh. Jasně, co taky chtít od filmu, který se v podstatě odehrává v reálném čase, že jo. Bohužel, děj má jen 78 minut, někteří dobří herci, jako Robert Davi nebo Ernie Hudson jsou naprosto nevyužití, zatímco dřevochlapice Zoë Bell, je skoro v každém záběru. Na druhou stranu, tempo je solidní, hudba a režie překvapivě dobré a Snipes i Daniels mají slušnou formu. Celkově, velmi příjemné akční rozptýlení, které člověk zapomene dřív, než skončí závěrečné titulky. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pan Snipes konečně zjistil, že jediné dvě životní jistoty (daně a smrt) ošálí pouze ve filmech, neboť na nekompromisně vysávající upíry z finančního úřadu by nestačil ani frajer Blade a jal se před nástupem trestu další role v bídném béčkovém nekasaštyku. Tentokráte z americké půdy a se snahou o moderní vizuál kamerových hrátek, který po hříchu působí mezi obstojně natočenými fighty spíše rušivě. V lochu je každá rada drahá, takže Wesley: nedívej se do očí a hleď si svého, pozor na spadlá mýdla ve sprše ve společnosti skupinky nadržených neonacistů a nezapomeň pro tyto případy na kovový pás cudnosti Leslieho Nielsena z Bláznivé střely. A hlavně, udržuj se ve stejné formě, v jaké si byl doposud, protože bych byl hrozně nerad, aby jsi se po propuštění zařadil k culíkatému kolegovi z branže, který dokáže zničit své protivníky už jen tím způsobem, že je zalehne, podobně jako na pláži dětmi postavený hrad z písku z moře vyplavená samice keporkaka. V jeho případě březí. A čekající dvojčata.. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zpoved Wesleyho Snipese odpust mi akcni fanousku nebot jsem zhresil a spoustou totalnich proseru pohrbil svoji karieru a uz jenom sotva se objevim v necem koukatelnym nebyt ucasti Danielse je to na cisty odpad dalsi sracka bez napadu ci inovace z radoby cool zrychlenou nebo rozmlzenou kamerou par souboju se tu najde ale jsou kratky z nulovou choreografii ani ten finalni neni moc slavnej strihac zmrvil co se dalo takze nakonec lze ocenit snad jenom to ze Gary si toho zaporaka strihnul fakt z gustem ale jinak nechapu proc do toho vubec lezl kdyz jeho bojovy schopnosti zustali vicemene nevyuzite tradicne unavenej a nudnej Snipes kterej ma svuj vrchol uz davno za sebou pak neprekvapi a jede si dal v zabehlym standartu poslednich let dalsi zbytecna zalezitost mate li neco lepsiho k videni a nejste ortodoxni fanousci Danielse jako ja (Jenom kvuli nemu jsem se na to dival) tak se tomu vyhnete o nic se tak nepripravite ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Pri filme kde hrá Snipes, Bell a Daniels s hodnotením v červených číslach som čakal väčší masaker. To, že je príbeh lacný by mi nevadilo. To, že je ale poslabšia aj akcia už vadí. Snipes je síce ultra borec, čo sa týka martial arts, ale je trochu nevyužitý. Zato Zoë Bell a Gary Daniels sú úplne nevyužitý. Gary predvedie pár kopov v záverečnej bitke a Zoë spraví dva kopy a aj tak dostane nakladačku. Ako mínus u mňa pôsobili aj tie akože psychadelické zábery (spomalovanie, hra s farbami, deformácia obrazu...). Zbytočný film. Serefiniho by som najradšej posadil pred obrazovaku a púšťal mu stále dookola filmy s Tonym Jaa a Scottom Adkinsom aby sa trochu inšpiroval. 45% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dva znepřátelení tajní agenti CIA Wesley Snipes a Gary Daniels stojí proti v sobě v celkem svižném akčním filmu režiséra Giorgia Serafiniho. Mezi nimi jsou dva mocní mafiáni Robert Davi a Quinn Duffy. Prvně jmenovaný agent měl za úkol infiltrovat se do zločinecké organizace a stát se bodyguardem mocného bosse a druhý agent mu měl krýt záda, jenže zatoužil po mafiánově penězích a zrada v řadách CIA na sebe nenechá dlouho čekat. Wesley Snipes bude muset v nemocniční budově, a následně v budově zločinecké korporace, prostřílet si a promlátit si cestu ven. Budou praskat kosti, údy a vazy. Po dlouhé době jsem si pustil film s drsným Wesley Snipesem a ani trochu jsem nelitoval. Je stále ve formě, mrštně eliminuje své protivníky přesnými chvaty, kopy a údery na krční tepnu a skoro jsem zalitoval, že bitek ve filmu nebylo ještě víc. Rozhodně jsem se však nenudil, protože dialogy se zredukovaly na minimum a větší prostor dostala akce doplněná několika originálními záběry na soustředěného Snipese a "koženého" specialisty na záporáky a mistra v bojovém umění v jednom Garyho Danielse. Od jejich závěrečného souboje na střeše jsem si sliboval mnohem víc, a možná scénu v kostele se zpovídajícím se Snipesem ze svých hříchů, bych do akčního filmu nezařazoval, ale jinak celkem spokojenost. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama