Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Víc než 3 hvězdy si Bad Teacher nezaslouží. Scénář je v podstatě jen slepencem scén, tu více, tu méně trapných, tu okopírovaných odjinud, ale občas se zadaří i slušný gag - a to především díky skvělému castingu. Diaz, Segel, Timberlake i Punch hrají výborně a i z toho minima, co jim scénárista "dopřává," se snaží využít maximum. Shrnuto, podtrženo - Bad Teacher je nenáročná jednohubka, ze které se ale dalo vytěžit podstatně více. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Lee Eisenberg, Gene Stupnitsky | Hudba: Michael Andrews | Produkcia: Jimmy Miller, David Householter | Distribúcia: Columbia Pictures | Štúdio: Mosaic | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: 196,910,000 $ || Sú chvíle, keĎ pri filme máte pocit, že sa pozeráte na Disney Chanell. KeĎ odpočítame áčkových hercov, toto je presne ten prípad: Zvrátený podtext pre mladých, samoúčelné sexistické scény pre slintajúcich teenagerov, a postava WTF (v osobe Timberlake-a). Segel poteší, Diaz aj po toľkých rokoch rozvíri... Preto minimálne za dva. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TŘEBA NA SOBĚ STÁLE PRACOVAT“...... /// ...to aby děti měli příklad. Někdo si proto vylepší kozičky a někdo zase experimentuje v kuchyni. (Žádnej strach, Ital s vařečkou tady nebude!) Zato tu jsou samí usměvaví, miloučcí, vstřícní, lidičky – vlastně učitelé (BRRR! taky vám ty ,,zdrobnělinky“ naháněj husí ,,kůžičku“?... Nebo snad učitelé?...) Občas mi to chování připadá trošku stupidní, ale pár vtípků je povedenejch a Cameron jako plytká osoba s posraným žebříčkem hodnot a její exhibice v neromantický roli celkem ujde. Další z Rom-Kom, kde je víc vtipu než romantiky, ale vodvázat bych se stejně doporučil u těhle holek. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, za co se v USA platí 9300 doláčů (napovím, že je to gigantický a záleží na rovnováze). 2.) Jsem kluk a MILUJU Justina Timberlake. 3.) Chci větší kozy a TAHLE rada mi nepomohla. 4.) Thx za titule ,,Dejdicek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Herecky i scenáristicky nesnesitelná slátanina, vedle níž se tematicky podobný snímek Fakjů pane učiteli tyčí jako titán. Ten film je plný vyloženě hnusných lidí (Lucy Punch, Phyllis Smith, student s hrozivým akné, ad.), s nimiž hollywoodská dokonalost Justina Timberlaka kontrastuje tak dokonale, až se zdá, jako by se sem snesl přímo z Olympu - a v jeho případě mě skoro fyzicky bolelo sledovat tak skvělého herce, jak musí hrát tak debilně napsanou postavu. Cameron Diaz (o 8 let starší než Timberlake) zde vypadá spíše jako jeho matka a její pokusy o jejich sblížení mi nejen z toho důvodu přišly vyloženě nevkusné. Celkově mi ten film přišel neuvěřitelně stupidní, nevtipný a nestojící za pozornost. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $100,292,856Tržby Celosvetovo $216,412,265Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,141,778 //počet predaných kusov 134,609Tržby za predaj DVD v USA $12,227,235 //počet predaných kusov 724,622║ Otrasnosť, nuda, sucharina, trápnosť, Američania tápajú strašne v momentálnych(2008-2011) ako že komédiach, Cameron Diaz absolútne za zenitom, by sa mala už niekde schovať, fakt des na ňu pozerať, a toto bol ako že hit?? /5%/ ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Po celou dobu filmu nosí Elizabeth (Cameron Diaz) lodičky francouzského návrháře Christiana Louboutina, které se vyznačují červenou podrážkou. (Dr Lizal)
  • V roli zpěváka kapely učitelů se ve filmu objevil Dave Allen, představitel učitele, zpěváka a poradce Jeffa Roose ze seriálu Machři a šprti (od r. 1999), ve kterém rovněž hrál Jason Segel. (Lorge)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama