Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

verbal 

všechny recenze uživatele

Nebýt trapného až ubohého humoru, který se v žádném, ale žádném případě neshoduje s mou křesťanskou morálkou a soudobou politikou EU, mohla to být nádherná, milá romantická komedie, jenž zahřeje ztrápené srdíčko každého posluchače bratrů Nedvědů a pohladí na duši nejednoho osamělého, plešatého, stodvacetikilového snílka, hledajícího pravou lásku. Takhle se však jedná jen o další závadný, lascivní, rasistický hnus, který musí pohoršit snad každého inteligentního, hluboce věřícího diváka. Hele, oxymoron! *** Prdelatá bezkozka s tváří kačera Donalda ve své životní roli přesvědčí jakéhokoliv skeptického metalurga s odporem k blondýnám, že je schopna úspěšně zkalkulovat pnutí ocelové tyče, aniž by vstala od katedry a vyplivla žvýkačku. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jednoduchost, některé postavy značně primitivní, zábava nenárnočná, film lehce podprůměrný, znovu bych si ho nepustil. Ale o to jde, tohle se očekává, víckrát si to nikdo stejně nepustí, ale při sledování nudou neusne. Cameron je opravdu zkažená, výuka jí je zcela ukradená, aspoň do chvíle, kdy zjistí, že by z toho mohlo něco kápnout. Co se jazyka týče, nebrali si tvůrci příliš servítky, takže v tomhle ohledu mě (až na pár zbytečných nechutností) potěšili. # příběh 3 | hudba 5 | humor 4 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

vypnite mozog a choďte na to v piatok večer do kina a myslím, že nebudete ľutovať, lebo uvidíte stále sexi ukážkovú bič cameron, podivínsky kolektív učiteľov a žiakov, ľahko retardovaného timberlakea smiešne tancujúceho a spievajúceho (s úchylnou úchylkou) a sympatického a sarkastického jasona segala. a nič viac... ale ani nič menej. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nakonec spíše průměrná komedie, na které je až moc vidět, že je spíše slepencem vtipných a méně vtipných historek, které má držet pohromadě jakýsi příběh. Naštěstí ty vtipné scénky převládají a hlavně je tu ale famózní Cameron Diaz, která si celej film ukradla pro sebe a sází hlášku za hláškou. Jediný, kdo ji z herců stačí je Jason Segel, který je ve filmu sice dost málo, ale každou scénu si náležitě užívá. I tak mám ale pocit, že se z celého filmu dalo vykřesat mnohem víc a některé postavy zůstaly dost nevyužité (Timberlake, děti). Ale už jen kvůli té Cameron, která mi ve svých posledních filmech přišla spíše protivná, se na to vyplatí kouknout. Nudit se s ní rozhodně nebudete. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jako dycky, když si u něčeho přečtu námět a pak se začnu těšit. Nevyužitý potenciál!!! Postava Cameron Diaz je sice "sympaťanda" (a taky jediná sympatická postava v celém filmu...Bože, zakažte Segelovi hrát), ale pořád si drží to svoje "I´m a bitch" až zbytečně na uzdě (děsná škoda). Kdyby byla alespoň o jednou tolik větší sviní, než jakou tu předvádí, možná by to vytáhla i na tři hvězdy a ještě by jí člověk odpustil ty vrásky (který takhle byly na celym filmu tím nejzábavnějším). Holt nevyužitý potenciál je svinstvo nejvyššího kalibru... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Po celou dobu filmu nosí Elizabeth (Cameron Diaz) lodičky francouzského návrháře Christiana Louboutina, které se vyznačují červenou podrážkou. (Dr Lizal)
  • Rottentomatoes.com dává filmu 44 kladných procent. (Terva)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama