Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jako dycky, když si u něčeho přečtu námět a pak se začnu těšit. Nevyužitý potenciál!!! Postava Cameron Diaz je sice "sympaťanda" (a taky jediná sympatická postava v celém filmu...Bože, zakažte Segelovi hrát), ale pořád si drží to svoje "I´m a bitch" až zbytečně na uzdě (děsná škoda). Kdyby byla alespoň o jednou tolik větší sviní, než jakou tu předvádí, možná by to vytáhla i na tři hvězdy a ještě by jí člověk odpustil ty vrásky (který takhle byly na celym filmu tím nejzábavnějším). Holt nevyužitý potenciál je svinstvo nejvyššího kalibru... ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

No tak tohle byla vskutku dost úděsná sebranka učitelů, nechtěla bych, aby mě učil ani jeden jediný z nich :D Teď k filmu, nejsem ani zklamaná ani něják závratně překvapená, protože to bylo více méně přesně to co jsem očekávala. Přišlo mi, že Cameron Diaz tahle role sedla. Co mě víc překvapilo, že tohle byl první a pravděpodobně i poslední film, kde mi nevadil Jason Segel. Ač mám Justina Timberlakeho hrozně ráda, a i tady v tom filmu mu to děsně seklo, tak ta jeho role byla vážně příšerná, u toho "sexu" jsem nevěděla jestli se mám smát nebo jestli se mám cítit trapně (spíš to druhý). Líbilo se mi to, ale na víc jak na 3* to podle mě nemá. ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem si film pustila k manuální výrobě vánočních dárků, aby byla nějaká ta kulisa. Ha, jaký jsem to cynik, že se mi to líbilo a přitom ani nevím proč. Jak si tu ale čtu komentáře, více lidí bylo udivených, že tahle drsná, zkažená komedie funguje a největším tahákem je Cameron, která si tu roli učitelky užila na 100%. Když jsem myslela, že už víc nemůžu dostat, přišla na konci zásadní věta (po sdělení, že může dělat cokoli): "ale já nic jiného než učit neumím". Samozřejmě po tomhle přijde zamyšlení, co bude s našimi chudáky dětmi (kteří momentálně, aspoň v mém případě, nejsou ještě ani na houbách), pokud je budou učit takové kreatury... Asi nic :-D. Sdělení pod čarou- film by si neměli pouštět začínající mladí nadějní učitelé. Buďto by byli krajně pohoršeni, nebo by se mohli inspirovat. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

S časovým odstupem plná palba pro komedii, která se zdála být prvoplánovou, buranskou taškařící s nepřístojně sexy Cameron Diaz a ani ve snu by mě nenapadlo, že se mi dostane neuvěřitelně inteligentní, rafinované, podvratné a nekorektní zábavy nikoliv v jednotlivých motivech, ale v celé své ideologii. Podvratná a zatraceně trefná satira a kritika na americký školský systém tak pálí mezi oči nejenom neuvěřitelně dlouhé řádce teen filmů o "nalezení sebe sama", ale americké špolečnosti, jako takové. Strašná pecka. Jo a jen tak mimochodem - Cameron Diaz je tu NEUVĚŘITELNĚ SEXY, Jason Segel je bezchybný, jako vždy a Justin Timberlake má můj ohromný obdiv, že se ujal tak nevděčné, protivné a zavrženíhodné role, jako právě tady... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Představoval jsem si pod pojmem zkažená úča cokoliv, ale to, co jsem dostal, bych ani za boha nečekal. Cameron Diaz hraje snad nejnesnesitelnější postavu, co jsem kdy viděl a zároveň je naprosto brutálně žhavá a každá scéna s ní sama o sobě stála za to. Tenhle film je naprosto jinej typ komedií, než na který je člověk zvyklej a já se u ní perfektně bavil. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Zhruba v 83. minutě filmu proběhne scéna, kdy Kirk (Eric Stonestreet) utrhne zrcátko z auta a odhodí ho pod zaparkované auto. V následujících scénách je ale zrcátko před autem. (masekjc)
  • Film získal na Teen Coice Awards 201 tři vítězství. Za Nejlepší film, herečku a herce. (Terva)
  • Rottentomatoes.com dává filmu 44 kladných procent. (Terva)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama