Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrá komedie, na kterou se mi kvůli Cameron Diaz nechtělo. Nemusím totiž ty usměvavé a pitomoučké panenky, jimiž si vystavěla kariéru. Tady ale za "sexbombu" není = Hurá! Je drzá, vulgární, pochlastávající mrcha, které jde v první řadě o peníze a v druhé řadě o sebe, a kterou bez kruhů pod očima nikdo pěkně dlouho neviděl. Zkrátka ideální neotřelá postava - navíc skvěle zahraná. Ten páreček, který po půlhodině znechuceně odešel z kina, tohle asi nečekal. Ano, většina humoru vychází z konfliktu hrdinky s "normálním" zbytkem světa, ale přistupte na tu hru a budete se bavit. Dočkáte se navíc i povedené scény, kdy učitelka jednomu z žáků vysvětluje, proč o něj jeho vysněná dívka nemá zájem, říká mu to bez příkras, drsně, ale pravdivě. Zamrzelo mě ovšem, že film, který celou dobu kašlal na klišé, skončil tím nejpředvídatelnějším možným koncem. A body ubírám i za zbytečnou a trapnou postelovou scénu. Pro Úču mi z toho vychází slabší čtyři hvězdy, což je vlastně něco jako známka 2-. A za takovou jsem byl vždycky rád. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Docela povedená žánrovka, která mě potěšila jak sama o sobě, tak mnoha odkazy na mé oblíbené Freaks and Geeks (jak personální tak tématické či doslovné). Nevzpomínám si, kdy by mi byla naposled Cameron Diaz tak sympatická, tahle mrcha ji slušela ohromně... Nic světoborného, ale na ukrácení odpoledne byste rozhodně mohli vybrat hůř... 60% ()

Reklama

LoLaa 

všechny recenze uživatele

U většinu romantických komedií očekáváme vítězství dobra nad zlem, u Bad Teacher se nemůžeme dočkat, až zvítězí zlo nad dobrem - a to na plné čáře! Popravdě jsem se chvíli dokonce rozhodovala, jestli nedát této povedené komedii 5 hvězd, ale pár nepřehlédnutelných chyb opravdu má.. Ani omylem tím však nemám namysli herecké obsazení (i když ano, Lucy nemusím), hlavně Justin i Cameron mě velmi příjemně překvapili, ani ve snu bych netušila, co v nich je! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz jako slizká mrcha ze základní školy? Proč ne? Jen ve stručnosti. Diazová měla chlapa jen kvůli penězům, ten se na ní vybodl, ona se vrací do školy a aby klofla dalšího pracháče, chce si udělat "nový kozy" (cituji hlavní hridnku) a aby získala prachy musí začít učit. Nápad na komedii docela zajímavý a ani zpracování není tak špatný, ačkoliv Diazová přehrává jako blázen a snaží se být až moc sexy a maximálně slizká ale díky tomu, že je po celou dobu taková jaká a nestane se (jako v podobných filmech o nápravě nenapravitelných) aby se na konci nějakým zázrakem úspěšně napravila, nepůsobí film tak špatně, jak by se na první pohled mohlo zdát a občas je dokonce i docela vtipný. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Nebýt trapného až ubohého humoru, který se v žádném, ale žádném případě neshoduje s mou křesťanskou morálkou a soudobou politikou EU, mohla to být nádherná, milá romantická komedie, jenž zahřeje ztrápené srdíčko každého posluchače bratrů Nedvědů a pohladí na duši nejednoho osamělého, plešatého, stodvacetikilového snílka, hledajícího pravou lásku. Takhle se však jedná jen o další závadný, lascivní, rasistický hnus, který musí pohoršit snad každého inteligentního, hluboce věřícího diváka. Hele, oxymoron! *** Prdelatá bezkozka s tváří kačera Donalda ve své životní roli přesvědčí jakéhokoliv skeptického metalurga s odporem k blondýnám, že je schopna úspěšně zkalkulovat pnutí ocelové tyče, aniž by vstala od katedry a vyplivla žvýkačku. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Elizabeth (Cameron Diaz) se dívá v časopise na fotografie celebrit na "červeném koberci" kvůli inspiraci pro své prsní implantáty. Na obrázcích je Heather Graham na Zlatých Glóbech v roce 2010, Katy Perry na přehlídce Vanity Fair v roce 2010 a Rose McGowan na večeři před udílením Oscarů v roce 2010. Ve skutečnosti se Cameron Diaz objevila na všech třech akcích. (Dr Lizal)
  • Film získal na Teen Coice Awards 201 tři vítězství. Za Nejlepší film, herečku a herce. (Terva)
  • Rottentomatoes.com dává filmu 44 kladných procent. (Terva)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama