Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

choze 

všechny recenze uživatele

"CO ČLOVĚK MUSÍ V ŽIVOTĚ POSRAT, ABY SKONČIL JAKO TĚLOCVIKÁŘ?" Tak tohle Cameron tvrdě projela, jelikož hysterická Veverka Lucy Punch byla výrazně víc sexy a tělocvikář Jason Segel (i na tom žalostně malém prostoru co měl) výrazně vtipnější. Přirovnání k BAD SANTOVI co do nevtipné nekorektnosti perfektně sedí. Scenárista měl radši zapracovat na interakci úči s dětmi. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nie je to žiadny zázrak, ale čo sa týka neslušných vecí, tak v tom to vie celkom zabodovať. Zo začiatku to pôsobilo dosť nudne a trápne (Cameron Diaz tiež nepatrila k svetlej stránke filmu), ale postupom času sa to celkom zaujímavo vyvíja až to nie je vôbec zlé. Nájdu sa aj vtipné momenty, pri ktorých sa dá celkom zasmiať, ale viac je tu tých trápnych čo je škoda. Takže je fajn, že sa môžme spoľahnúť aspoň na dobrých hercov, ktorý dej robia ešte lepším a nie je pri tom nuda. Komédia, pri ktorej sa moc nezasmejete, ale zaujme vás aspoň príbehom, či hereckým obsadením. 65% - 3* ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Teď jsem měl nějakou černou sérii, kdy jsem viděl samý špatný filmy, takže musim říct, že tahle komedie mě hodně potěšila. A to jsem se teda původně na to nechtěl vůbec dívat, protože od komedie s Cameron Diaz v hlavní roli jsem čekal nějakej stupidní romantickej film. Kupodivu tady Cameron Diaz nehraje žádnou slepicoidní naivku, ale naopak takovou vychcanou mrchu a musim říct, že mě v týhle pro ni netypický roli docela mile překvapila. Škoda snad akorát zbytečně trapný postavy Lucy Punch a tak trochu stupidního konce. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz v kombinaci s Justinem Timberlakem a Jasonem Segelem to prostě láká..Ale nikdo vás předem neupozorní, že Timberlake tam hraje naprostého idiota, Jason Segel nedostane moc šancí se projevit a s Cameron je to jak kdy. Některé černohumorné vtipy mi docela sedly, ale chvíli na to jsem se šíleně nudila. Cam jeden den vypadala jako luxusní dvacítka a druhý den jsem se nemohla dopočítat vrásek na jejím obličeji. Zkrátka mi její role, povaha i vzhled přišly strašně nesjednocené. Scénář je navíc nijaký, proto se nad 3* rozhodně nedostanu. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

S časovým odstupem plná palba pro komedii, která se zdála být prvoplánovou, buranskou taškařící s nepřístojně sexy Cameron Diaz a ani ve snu by mě nenapadlo, že se mi dostane neuvěřitelně inteligentní, rafinované, podvratné a nekorektní zábavy nikoliv v jednotlivých motivech, ale v celé své ideologii. Podvratná a zatraceně trefná satira a kritika na americký školský systém tak pálí mezi oči nejenom neuvěřitelně dlouhé řádce teen filmů o "nalezení sebe sama", ale americké špolečnosti, jako takové. Strašná pecka. Jo a jen tak mimochodem - Cameron Diaz je tu NEUVĚŘITELNĚ SEXY, Jason Segel je bezchybný, jako vždy a Justin Timberlake má můj ohromný obdiv, že se ujal tak nevděčné, protivné a zavrženíhodné role, jako právě tady... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Po celou dobu filmu nosí Elizabeth (Cameron Diaz) lodičky francouzského návrháře Christiana Louboutina, které se vyznačují červenou podrážkou. (Dr Lizal)
  • Zhruba v 83. minutě filmu proběhne scéna, kdy Kirk (Eric Stonestreet) utrhne zrcátko z auta a odhodí ho pod zaparkované auto. V následujících scénách je ale zrcátko před autem. (masekjc)
  • Rottentomatoes.com dává filmu 44 kladných procent. (Terva)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama