Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život Carly (Nichola Burley) připomíná pohádku. Chodí s charismatickým Jayem (Ukweli Roach) a jejich taneční skupina se právě probojovala do finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship. Pohádka ale končí ve chvíli, kdy Jay Carly skupinu opustí a všechny sny o taneční slávě se tak rychle začínají hroutit. Zlomená Carly bojuje ze všech sil, aby skupině i sobě dokázala, že k vítězství je může dovést i ona, nicméně po sérii nepříjemností a osobních porážek, mezi které patří i ztráta zkušebny, začíná o svých vůdčích schopnostech vážně pochybovat. Spása přichází v podobě učitelky baletu Heleny (Charlotte Rampling), která je fascinována schopnostmi a nadšením Carly a celé skupiny a nabídne jim, že mohou trénovat v luxusním studiu baletní akademie. Podmínkou ale je, že budou spolupracovat s jejími baletními tanečníky. Helena doufá, že Carlyino nadšení a vášeň pramenící ze street dance nakazí i její mladé svěřence před konkurzem do prestižního britského Královského baletu.

Na otázku, zda tyto dvě skupiny tanečníků najdou způsob, jak před finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship a před konkurzem do britského Královského baletu začít spolupracovat, odpoví historicky první 3D taneční film, který je inspirujícím a vzrušujícím výletem po britské scéně street dance, a který představí mimo jiné i hvězdy populární televizní soutěže Britain´s Got Talent – George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (131)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Film byl dobrý. Mám velmi ráda tyto taneční celovečeráky. Ani propojení baletu a streetdance mi nevadilo. Jediné, co mi trochu pokazilo film byl závěrečný tanec. Ten, který má být vždy něco jako "to nejlepší na konec" mě vůbec nezaujal. Byl nudný, nemastný, neslaný, strašná hudba....ale jinak celkově film super. ()

majo_svk 

všechny recenze uživatele

StreetDance 3D je ďalším filmom do zbierky, kde sa tancuje a všetko ostatné je akosi zbytočné. Myslím, že podobných filmov už bolo dosť a tento neprináša nič kreatívneho. Choreografie (najmä záverečná)a hudba boli fajn, ale scenár a dialógy slabota. Na sériu Lets Dance tento tanečný počin proste nemá. Len preto, že som to videl v 3D dávam **. ()

Reklama

djcremo 

všechny recenze uživatele

Filmy tohto typu pozerám len kvôli tanečným prvkom a inak tomu nebolo ani teraz. Aspoň som nemal s čoho byť sklamaný. Film má asi všetky klišé, ktoré len môže mať. Nič nové nepriniesol a ani dejovo to nejako nezaujalo. Tanec a choreografia, boli v celku slušné, hlavne skupiny, Diversity a Flawless. Záverečný tanec, bol pre mňa sklamaním, aj keď choreograficky a scénovo nebol zlý, ale mi tam nejako nesedel a ani som zasa z neho nebol nejako namäkko. Celkovo som sa nejak pri filme nenudil, ale za srdce ma to nejako nechytilo. ()

Oňďo odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem presne o čo išlo tvorcom tohoto filmu ale rozhodne sa im to nepodarilo. Chabé tanečné choreografie ktoré dokážu už aj deti v desiatich rokoch a to len s jednou nohou. Ďalej, tí baleťáci mi tam fakt nesedeli a keď ich prinútili tancovať s nimi, tak vtedy som to už vypínal. Niečo strašné. Tak sa mi zdá že Angličania si povedali že chcú zakonkurovať americkým tvorcom Step Up. :D A to sa im aj podarilo, lebo takýto brak už natočiť nikto nemože :) ... Neni nad americký štýl tanca .. tzv Streets :) .. ()

Vozataj 

všechny recenze uživatele

Viděno na PC bez 3D a myslím, že jsem o nic nepřišel. Příběh klišé, ale nebuďme naivní, to všichni vědí a všichni s tím do toho šli. Líbily se mi taneční kreace a Nichola Burley, která mi značně připomíná naši českou bruneku Terezu Voříškovou. I když hip hop neposlouchám, ve spojení s tancem mi nevadí... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Výraz street dance zahrnuje všechny tanečný styly, které vznikly improvizací na ulicích. Patří mezi ně hip hop, break dance, popping, locking a jiné taneční styly. (Angie91)
  • Producent filmu James Richardson vysvětluje nápad natočit film z tanečního prostředí tím, že se veškerý svět točí kolem drog a gangů a právě nastal čas ukázat taky něco pozitivního. (Angie91)
  • Film představí i hvězdy populární televizní soutěže Britain´s Got Talent - George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. (Angie91)

Reklama

Reklama