Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život Carly (Nichola Burley) připomíná pohádku. Chodí s charismatickým Jayem (Ukweli Roach) a jejich taneční skupina se právě probojovala do finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship. Pohádka ale končí ve chvíli, kdy Jay Carly skupinu opustí a všechny sny o taneční slávě se tak rychle začínají hroutit. Zlomená Carly bojuje ze všech sil, aby skupině i sobě dokázala, že k vítězství je může dovést i ona, nicméně po sérii nepříjemností a osobních porážek, mezi které patří i ztráta zkušebny, začíná o svých vůdčích schopnostech vážně pochybovat. Spása přichází v podobě učitelky baletu Heleny (Charlotte Rampling), která je fascinována schopnostmi a nadšením Carly a celé skupiny a nabídne jim, že mohou trénovat v luxusním studiu baletní akademie. Podmínkou ale je, že budou spolupracovat s jejími baletními tanečníky. Helena doufá, že Carlyino nadšení a vášeň pramenící ze street dance nakazí i její mladé svěřence před konkurzem do prestižního britského Královského baletu.

Na otázku, zda tyto dvě skupiny tanečníků najdou způsob, jak před finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship a před konkurzem do britského Královského baletu začít spolupracovat, odpoví historicky první 3D taneční film, který je inspirujícím a vzrušujícím výletem po britské scéně street dance, a který představí mimo jiné i hvězdy populární televizní soutěže Britain´s Got Talent – George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (131)

Alementina 

všechny recenze uživatele

Aneb jak rekl muj kamarad "I Sly mel v Rambovi lepsi dialogy" Scenar mizerny, ze i jako pozadi pro tanecni cisla je to spatny, o hereckych vykonech se neda mluvit a hlavni predstavitele tak nesympaticti z meho pohledu... presladky ksichtik te blondyny mi lezl na nervy s kazdym detailnejsim zaberem a jeji tanecnik nemastny neslany, o nejake vzajemne chemii se uz vubec neda mluvit. Dej i tanecni sceny okopirovane a to jeste tak, ze tyhle si na youtube asi znovu vyhledavat nebudu. Mam pro tanecni filmy slabost a odpoustim jim i primitivnejsi dej, kdyz me bavi a zvedaji me ze zidle s touhou si s nima zatancit, coz se o tomhle kousku rict neda. Hodnoceni vetsiny jako "odpad" mi prijde prehnane, takovy Souboj titanu ci 2012 mi prislo jeste ubozejsi... Navic tady skutecne 3D bylo alespon nejaky, nez nijaky jako v Souboji titanu. ()

majo_svk 

všechny recenze uživatele

StreetDance 3D je ďalším filmom do zbierky, kde sa tancuje a všetko ostatné je akosi zbytočné. Myslím, že podobných filmov už bolo dosť a tento neprináša nič kreatívneho. Choreografie (najmä záverečná)a hudba boli fajn, ale scenár a dialógy slabota. Na sériu Lets Dance tento tanečný počin proste nemá. Len preto, že som to videl v 3D dávam **. ()

Reklama

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Filmy s taneční tématikou se mi velice líbí. V době kdy vyšla pouze série Step Up, jsem tento film uvítal. Na StreetDance jsem přišel v klipu skvělé písničky We Dance On a od té doby se na toto dílo těšil. Určitě mě nezklamalo, nenudil jsem se, ale na druhou stranu to mohlo býti ještě více propracované a nepředvídatelnější. Přesto hodně chválim. Také za to, že se ve filmu objevily takové esa jako George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. To co předváděli je vskutku impozantní. Stejně jako i jiní tanečníci. Dávám čtyři hvězdy - 80%. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se na to dá koukat a choreografie je parádní - jako vždy. Proč ale, proboha, ty otřesné zpomalovací scény? Proč tolik klišé, nevýraznosti..? Jako přehlídka tanečního umění funguje snímek výborně, jako poutavý příběh zklamává a klesá hluboko do propasti odpad!u. Takže v konečném důsledku jde nakonec jen o to, prokousat se nudnými dialogovými scénami k tanečním scénám... celkem škoda! Neříkám, že to nemohlo dopadnout hůř, ale "scénář" tu skřípe víc, než ve Step Up 3D. ()

gondik 

všechny recenze uživatele

Takze: prvni pulhodina byla tak blba, ze mi obcas bylo trapne. Dale fakt (fakt fakt) desnej dabing .. jak vyberem hlasu, tak i fakt, ze bylo jasne slyset, ze hlasy postav nejsou prirozene ale maji otisk dabingoveho studia. I tu 3D kameru zda se nedrzel v ruce uplny profesional a zabery byly obcas mazle nebo zkratka vysledkem nebylo presne to, co by asi melo byt. Uzil bych si to, kdyby slo o kratke video na youtube z poslednich cca 5 minut. Zkratka od toho trapneho (klise!) cekani zda dorazi ci nedorazi dal. Jedna hvezda za snahu a ... vlastne nevim co bych dodal. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Film představí i hvězdy populární televizní soutěže Britain´s Got Talent - George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. (Angie91)
  • Výraz street dance zahrnuje všechny tanečný styly, které vznikly improvizací na ulicích. Patří mezi ně hip hop, break dance, popping, locking a jiné taneční styly. (Angie91)
  • Film je historicky prvním tanečním filmem ve 3D. (Angie91)

Reklama

Reklama