Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

Hild 

všechny recenze uživatele

No hlavní zápletka je trochu podivnějšího rázu, jenže když člověk si podobný případ na internetu přečte každou chvíli, tak proč ne. Hlavní ale je, že Elvis and Anabelle je strašně příjemný film, na který se prostě dobře dívá. Velkým překvapením zde pro mě byl výkon Blake Lively, které je do Gossip girl škoda. Pokud máte rádi malá upřímná romantická dramata, tak tento můžu jen doporučit. ()

danca044 

všechny recenze uživatele

Film začal jako příběh o mladé, krásné dívce, která si dosud skutečně neužívala života, až do doby kdy umře. Z tvrdé reality jí polibkem probudí flegmatický balzamik. Může se to sice zdát jako bizarní příběh, ale ve skutečnosti je to o dvou lidech, kteří se navzájem zachrání. Musím ale přiznat, že mě trochu zamrzelo, když na konci ani jeden z nich neumřel. Dodalo by to filmu více věrohodnosti. Ale i tak se mi tento film zalíbil a dostává ode mě hezké čtyři hvězdičky. :-) ()

Reklama

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Krásný a lidský film - tak bych definoval toto nenápadné dílko Elvis and Ababelle. Film je zasazen do obyčejného, ale přesto nádherného prostředí, díky čemuž vznikly některé doslova ikonické scény a záběry. K tomu všemu hraje v pozadí skvělá hudba, takže o opravdový požitek není nouze, nemluvě potom o úžasném hereckém výkonu Blake Lively, která své postavě dodala osobitý charakter a filmu tak i zvláštní nádech. Proč ale přes samá superlativa nedám plné hodnocení? Protože tento film má jistou pasáž, která je sice originální, ale mě do jinak vážného a realistického snímku prostě nesedla. A něco podobného platí o závěru, ze kterého na mě dýchlo trochu kýče (možná trochu silné slovo, ale lépe to vyjádřit nelze). I když - to je asi spíše otázka vkusu. Jako celek je to zkrátka nedoceněná bomba - rozhodně doporučuji zhlédnout. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Nenápadný film, v ktorom sa pohrebný ústav javí ako to najromantickejšie miesto na svete. Nad zápletkou sa zamýšlať nechcem, skôr nad atmosférou, ktorá je vo filme to najsilnejšie. Tvoria ju herci, sympaticky podaná téma životných hodnôt, prirodzené romantické okamihy a pár dramatických momentov, ktoré celý film vykreslujú viac v reálnej podobe. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Krásné romantické drama. Sympatická dvojice jak herců, tak jejich postav, která se seznámí v antiromantickém prostředí. Krásná práce s kamerou a barvami. Film jsem si skvěle užívala a stoprocentně si zaslouží plný počet. Jen mě udivuje, že ho vidělo tak málo lidí, když se jedná o něco nového, zajímavého, nádherného a z čeho mám zvláštní pocit ještě den poté. Podle mě zatím nejlepší role Blake Lively (která jí podle mě měla odstartovat skvělou kariéru, což se myslím právě teď děje, ale mám obavy, že spíše kvůli účasti na Gossip Girl), kde mi nepřišla až tak strašně povrchní jako v GG, míň "děvka" než v The Town a míň puberťácká než v Sesterstvu putovních kalhot :D ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama