Reklama

Reklama

Hot Wheels Acceleracers: Rychlost ticha

  • USA Hot Wheels AcceleRacers the Speed of Silence

Obsahy(1)

Teku „soupeří s týmem Metalo-maniaků" v honbě za Akcele-kartami ve dvou nových závodních říších. Šílená trasa, zatáčky, ze kterých vyváznete opravdu jen o vlásek, smrtonosné skoky... uniknout žralokům „károžroutům" je proti tomu hračka! Ale teprve když se objeví roboti Drouni se svým vozem, vše požírajícím Čističem, začne jít opravdu do tuhého. Mezitím doktor Tezla a jeho tým pracují na odhalení podstaty Akcele-karet. Musí přece existovat nějaký způsob, jak vyzrát na nebezpečné roboty a jejich bezchybné řidičské schopnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tento díl nabral velké tempo, velkou výzvu a opravdu jsem si užíval tu akci. Za mě nejlepší díl iguess. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Dozvíme se, čeho se Kruťák/Drsoň bojí :-) Platí i co u ostatních čtyř dílů - dobrá hudba i zábava na pomezí čtyř a pěti hvězd. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Vert je vůl a Taro zde dokázal, že je to absolutní profík. Každý moment s ním je zážitek. Některé modely aut jsou opravdu luxusní (Taro/Vert), hudba opět nemá chybu a i zdejší říše jsou dostatečně zábavné. Ta vodní je trošku nevýrazná, za to v tom městě, je o zábavu postaráno. Pravděpodobně moje nejoblíbenější říše a taky nejvíce pestrá. Vývoj některých charakterů je dost znát a poprvé se zde i objevuje tzv. třetí tým, kteří jsou na absolutně jiné úrovni, než Droni a hrdinové. Místy funguje i hodně poklidná, až ambientní atmosféra. Nějak zde není vlastně nic moc, co bych musel vytýkat. ()

Reklama

Reklama