Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychologie drogové závislosti se mísí s mytologií vampýrů. Exotická žena a její milenec-vampýr brázdí nejhorší ulice Londýna v honbě za krví, kterou musí mít k přežití. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V podstatě slabší Pravdivá romance v upírském hávu (mohlo by se to tedy jmenovat Krvavá romance), kde ovšem ten vampyrismus figuruje (opět) hlavně jako alegorie drogové závislosti (kolikrát už to tady bylo). Kupodivu to není zase tak špatné, jak by se mohlo zdát. A můžou za to hlavně docela dobře napsané a ještě lépe odehrané postavy hlavní hrdinky a záporáka. Pomáhá tomu i klasický britský styl. Budete-li připraveni na cokoliv jiného než klasický (upírský) horror, můžete být i spokojeni. ()

RobLord odpad!

všechny recenze uživatele

Z podobného (semenem a poševním sekretem zapáchajícího) šuplíku jako britský povídkový film Little Deaths. Tvůrci "hororů" už zdá se neví, jak by ještě víc dehonestovali vampýry. Nosferatu bývali hrůzostrašné noční entity, které po lidské smrti vstávali z hrobů a přicházeli děsit živé. Sáli jejich krev a roznášeli epidemii vampýrismu. Dnes jsou to sexy středoškoláci a jak je vidět tak i naprostí ztroskotanci - (noční) závisláci na okraji společnosti. ()

Reklama

MFZB 

všechny recenze uživatele

Nie zlý filmík, ale ani dobrý. Moc som od neho očakával, tak asi preto ma vcelku aj prekvapil. Film po obsahovej stránke neni až taký zlý, len to spracovanie mohlo aj lepšie dopadnúť a to hlavne v tom, že sa mohlo trocha pridať na brutálnosti, lebo krvavé to síce je, ale strašne v minimálnej miere. Štrašne mi to prišlo také amatérske s týmto si neviem pomôcť a hrozne dlhé, o 20 min. stopáže dole a dal by som 4* možno že. Spočiatku rozbeh fajný celkom, nejaké tie kozičky, strip-klub, parádka a poistupom času sa toto všetko vytratilo, ale film sa dal pozerať, ale ku koncu už boli aj hluché miesta a začínal film pomaly ale isto nudiť, ale tak doklepal som to až do konca. Neni to nič prevratné, ale dobre sa na to pozerá...55% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem si říkal, že půjde o další klasickou upířinu okořeněnou dle žánrového zařazení o erotickou zápletku. Zprvu to tak i vypadalo a polonahé krásky svíjející se nejen kolem tyče, jistě potěší především pánské publikum. Jenže brzy vyslal režisér Lawrence Pearce jasný signál, že jeho dílo se nepoveze podle zažitého scénáře a tím si mě částečně naklonil na svou stranu. Jasně, ti co očekávali již nesčetněkrát viděné, budou tento film hanit, ale přestože nejde o nic originálního, tak mě se tahle krvavá závislost líbila. Především díky tomu, že jsem se nemusel dívat na klasické upíří tesáky v akci, létající digi šmouhy či snad nudnou erotickou podívanou. Tohle dílo bylo pěkně „špinavé“, nahota tak akorát a spíše se tu tvůrci zaměřili na akční stránku. Je ovšem pravda, že kameraman Sadik Ahmed si nejvíc užíval při sjíždění nahých hereček a především u prsou se pozastavoval mnohem déle, nežli u čehokoliv jiného – což mě nejvíc sralo u „mord“ scén, které byly na můj vkus až příliš rychle odbyté a ani kvalita záběrů nebyla moc dobrá. Na své si určitě přijdou i milovníci nejrůznějších oplzlých hlášek, z nichž některé jsem dosud neslyšel a kdybych si dělal poznámky o všech těch přirovnáních a řečech okolo „vagín“, potom to dal někomu přečíst, tak si budou lidi myslet, že jsem pěkně úchylné prase, stejně jako si to já myslím o maníkovi, co je vymyslel... ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Zajímavý filmík. Originalitu zde nehledejte, ale jinak je to je to kříženec True Romance, Near Dark a Requiem For A Dream, což samo o sobě zní dost šíleně. Vampýři, noční Londýn, závislost, milenecký pár, pronásledovatel, všechno zde ale docela dobře funguje. Škoda některých trošku slabších hereckých výkonů (celý film ale působí hodně televizně, takže se dá přimhouřit oko) a některých přepísklých scén (Rubin šéf a jeho prezentace). Sympatické je, že krom pár drobných záběrů zde neuvidíme denní světlo, všechno se odehrává v nočním Londýně, jeho temných ulicích, nočních klubech a ještě temnějších domácnostech. Ty jsou prosycené dusným oparem prázdnoty, samoty a odcizení, ale i pocitem bezpečí a klidu z anonymity, neúčasti a ztracení v mraveništi velkoměst a bizarnosti dnešní krásně zvrácené civilizace. Nejlepší scény jsou ty s rozhovory Ruby a Vincenta v samotě Vincentova bytu a z baru, kde se poprvé potkali. Jak ovšem uvádím výše, své mouchy filmík také má, takže tři hvězdičky optimální. A taky je to film, kde je citován Robert De Niro :-) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama