Reklama

Reklama

Inga Lindström


Láska v Sandbergenu (E22)

(epizoda)
  • Německo Der Zauber von Sandbergen (více)

Obsahy(1)

Našli ji na břehu moře v bezvědomí. Po čase si zvykla na nový život a zamilovala se. Je spojení s minulostí silnější než nová láska? (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Ashar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávám plný počet. Lidé by se neměli nechat zatáhnout do osudů, které nechtějí žít, jen pro to, že se to má, nebo je to pravidlem, nebo se to od nich očekává. Líbilo se mi, že Lucie chtěla dělat, co jí baví i přes to, že opustila život v přepychu a šla za svým snem. Jen potřebovala ránu do hlavy, aby se jí v ní rozsvítilo. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ten nápad oživiť dej stratou pamäti nebol špatný. Lenže Inga to dofušovala tým,  že dej sa odohráva v 21 storočí. Ešte tak v 19 storočí by som to bral, kde človek s anamnézou straty pamäti si žije po svojom, ale dnes ? ktorý že lekár by pustil takého pacienta von ... nech si žije po svojom" , zamilovaný starosta a pekár, tiež na to kašle..., v čase internetu mobilov sa na políciu hlasí výška a farba očí ? pche. takmer polovicu filmu nás tu Inge kŕmila divákov takýmito technickými romantickými bludmi. ale nebojte každý uder do hlavy raz prebolí, a nie vždy sa "vráti život do starých koľají". ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR. MŮŽE OBSAHOVAT SPOJLERY. Inga Lindström tentokrát ozvláštnila další variaci ze svých stovek navlas stejných příběhů ztrátou paměti. Ale nebojte se, o kontrast mezi skromným maloměstským klukem a zběhlým byznysmanem nepřijdete, ošizeni nezůstanete ani o tradiční dávné tajemství. Hlavní hrdinka se každopádně výpadkem paměti nenechá příliš vyvést z rovnováhy, a aniž by se někoho ptala, energicky převrací na hlavu zvyky v místní malé pekárně a kecá do života všem okolo. Ale to nevadí, ten týpek někoho, kdo ho trochu postaví do latě, docela potřeboval. Pokud hledáte uklidňující film, ve kterém se nevyskytují záporné postavy, mohu bez problémů doporučit. Dvě hvězdičky by odpovídaly, jednu přidávám na vyvážení. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama