Reklama

Reklama

Jimmy Carr: In Concert

(TV film)
všechny plakáty
Velká Británie, 2008, 87 min

Hrají:

Jimmy Carr
(další profese)

Recenze (14)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem se vrátil k ,,retardovanému Federerovi" a sorry jako, dobrý. Tak určitě. Že. Spolu s tlupou anglických vyhnilozubců nemohu než obdivovat jeho dechberoucí schopnost improvizace a nebetyčný dar slovně vymrdat s libovolným extraktem lidské blbosti. Kdyby se uráčil prokandidovat do dolní komory naší Posranecké sněmovny, sleduji noční záznamy bez hnití brvou. Hnutí. Spíše hnutí. To by Kalous strhnul bar. Post scriptum: je to pecička a vůbec se nenechte zmást tím, že mi alchac čůrá proti větrům! ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Dylanu Moranovi nebo Rickymu Gervaisovi nesahá ani po špičku penisu. Koncept jeho show je těžce nevyvážený, bez tématu. Ale mimo to je Jimmy Carr nejpohotovější a nejvtipnější improvizátor s absolutně nenávistným humorem daleko za hranou, jehož typickým příkladem by bylo hájení nacistů tím, že si potřebovali provětrat komín ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jimmyho Carra jsem objevil teprve nedávno ale jeho vulgární, před ničím neuhýbající humor mě donutil sehnat si některý z jeho kompletních výstupů. In Concert má vše co si mohou Carrovi obdivovatelé přát. Humor na 100 způsobů, ponižování obecenstva a věřte nebo ne i pár inteligentních nápadů. Vtipné, jako máloco. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalšia pecka. Viac k tomu nemám veľmi čo napísať. Všetky tieto stand up výstupy sú niekde úplne inde ako sa očakáva. Nekonvenčné, hranice rúcajúce a fantasticky podané. Jimmy Carr je komediálny Boh. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Tak já si tady trochu zamočím proti větru - ze začátku celkem uspokojivé, pak poněkud stereotypní a po cca polovině jsem znuděně vypnul. Angláni jsou zjevně ještě větší degeneráti, než jsem se obával. ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Hodně zábavný stand-up s pár slabšími místy a opět s několika odkazy, které nejsem jakožto Čech schopen pochopit. Největší síla Jimmyho Carra je ale komunikace s diváky. To je opravdu lahůdka. Jeho předem připravené vtipy občas postrádají nějakou vtipnou pointu a jejich prioritou je diváka prvoplánově šokovat, což podle mě není úplně špatný přístup k humoru, ale takové Sarah Silverman (Jesus is Magic) se to daří v mých očích o poznaní lépe. Výstupy Dylana Morana ve mě také zanechaly mnohem lepší dojem. Pro mě tedy hodně silné 3* a můj neskonalý obdiv Carrovi, jakožto všem stand-up komikům, kteří dokáží přes hodinu bavit diváky jenom svýma kecama... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Vyborne. Dosiahol nove "vysiny" pri interakcii s niektorymi, jednoduchsimi ludmi z publika. Drsny humor o chlp slabsi, ako jeho prodosle DVD. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,When I was a kid I was scared of dentist. He was a pedophile.“ Jimmy Carr to opět rozjíždí a tentokrát mám pocit, že narazil na vynikající publikum. Perfektně s ním spolupracuje, a navzájem si hází jednu hlášku za druhou. Nejlepší je, když Jimmy chrlí jeden vtípek za druhým, ale i tady má malou pauzu, kdy si posedí v křesle, zahraje mu k tomu jazz band a on trošku zvolní. Prostě výborné stand up vystoupení. ()

konysua 

všechny recenze uživatele

Všechno je to super, žeru ho, ale nedokáže z své show udělat něco celistvého jako jiní. Je to jen o vtipech, ale i o perfektním hráním s diváky. 8/10 ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale ten vtip založený na rasismu a sundavání ostatních mi nějak nesedí... Stejně tak to neustálé přebíhání mezi tématy. ()

Reklama

Reklama