Reklama

Reklama

Jimmy Carr: Comedian

(TV film)
všechny plakáty
Velká Británie, 2007, 94 min (Special Edition: 151 min)

Recenze (22)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Některé vtípky padly na úrodnou půdu, jiné zase ne. Tak nějak to u podobných komiků asi bývá. Více bylo samozřejmě toho nepovedeného, ale pokud se už vtípek vydařil, tak rozhodně stál za to a mnoho těch špatných kompenzoval. Většina komiků mluví rychle, ale co v některých pasážích předváděl Jimmy byl naprostý extrém. Několika vtípkům jsem se smál až hodně zpětně, kdy je můj mozek dokázal zpracovat a vyhonotit jejich vtipnost. Pokud neměl výstup s publikem secvičený, tak smekám před rychlostí jeho reakcí. V urážení je naprostým mistrem. 3* ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl nahodit nějakou top top top hlášku, ale ... to prostě nejde. Strhující jízda, vražedné tempo bez jediného zakolísání! Carr si vlastně vytváří svou unikátní platformu pro dělání situačně-konverzačního humoru; a po ní se pak pohybuje tak obratně, že mu diváci v publiku ještě rádi sami přihrávaj na smeče. Třeba i stylem toho rádoby vtipnýho chlapíka, kterej se jako jedinej pokusil o return, aby skončil ještě hůř než ostatní. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pre mňa absolútný vrchol tvorby Jimmyho Carra. Nevedel som sa prestať smiať a jeho vtipy smerom k obecenstvu mali konečne ten správny feeling. V jeho vystúpeniach neexistujú hranice. Pohráva si s molárkou a so skutočnými hodnotami. Zbožňujem ho za to. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nedoporučuji nikomu, kdo nemá rád britský humor, černý humor, nekorektní a útočný humor nebo otevřené mluvení o sexu. Pro Jimmyho Carra skutečně není žádné téma dostatečně tabu, s vervou šije do všeho a do všech a nijak se netají tím, jak moc si to užívá. Sem tam mu nějaký ten vtípek ujede, ale většinou baví královsky a ačkoliv dokáže být v interakci s vybranými diváky nemilosrdný, necítím v tom žádnou potlačovanou agresivitu, jaká mi vadí třeba u jeho stand-up kolegy Billa Burra. Ale i tak, sedět já v tom publiku, tak jsem zticha jak myška, aby si mě náhodou nevzal taky do parády. ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Jimmy Carr nie je žiadny kár, ale naopak najlepší stand-up komik na planéte. A to prosím aj v konkurencii takých kalibrov ako je Louis C.K., Russell Peters alebo Ricky Gervais. Geniálna nálož nádherne drzého, urážlivého a nechutného humoru. Tak to mám rád. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Jimmy hneď v úvode varuje, že jeho show je určená ľuďom bez morálneho kompasu, takže som sa na jeho abnormálne nekorektný humor prirodzene okamžite chytil a potom som sa už iba viezol od jedného záchvatu smiechu k ďalšiemu. Carr je majster situačnej komiky, a hoci rozprávanie historiek mu ide o štipku slabšie, vďaka výdatnej porcii pohotového glosovania a urážania stojí na piedestále stand-up komikov tesne vedľa najväčích titánov. (9/10) ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Jimmy Carr = velmi (opravdu VELMI) nekorektení humor. A právě proto je tak zábavný. Mezi všemi politicky, sexuálně, entnicky atd. korektními rádobyvtipnými komiky září jak kometa nad Betlémem v roce nula. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

"-Why are wiIIies so ugIy? -Because you're a Iesbian!" ...Carr sa s obecenstvom nesere, niektoré odpovede pri debate s publikom sú skutočný masaker :-) Síce mu trošku chýba viac vlastných historiek a tým pádom chýba celému predstaveniu určitá osobitosť, keďže v podstate len glosuje všemožné historky a listy, no na druhej strane vyvažuje to spôsobom akým to zo seba sype, svojou pohotovosťou, nekorektnosťou a urážlivosťou za každú cenu.... ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Stand-up o něco málo lepší, než mnou prvně viděný In Concert. Většina nejlepších fórků opět vzešla z interakce s diváky a jejich občas dost brutálním urážením. V těch připravených pořád ještě malinko pokulhává ale jistojistě patří mezi hvězdy stand-up komedie, více než kdy jindy ale pochopitelně záleží na divákově vkusu. U mě pořád vede Dylan Moran... a nedá mi to nedoporučit kousek Sarah Silverman: Jesus is Magic. Nekorektností velmi blízká Jimmymu Carrovi, ale bere to po americku, zpívá u toho super songy a koncepčně je toto dílko mnohem vymazlenější a určitě živější. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem všechny jeho dvd představení, ale tohle bylo jednoznačně jedno z nejvykutálenějších. Užila jsem si každou chvilku a upřímně mám radost, že tomu člověk dokáže hezky porozumět. Ač by to do mě málokdo řekl, vážně se vyžívám v tomhle...druhu humoru. Děkuji, že tohle v dnešní době dělá bez větších okolků. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Zatila najlepsie a najkontroverznejsie, co som od Jimma videl, ak neratam drobnejsie vystupy z britskych show. Odporucam, ak nie ste citlivka. ;) ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Z vystúpenia na vystúpenie je Jimmy lepší a lepší. Jeho humor je trefnejší a drsnejší, vtipy sú urážlivejšie a prepracovanejšie. Len tak ďalej. ()

Nikdas 

všechny recenze uživatele

Skvělý stand up - přesně to, co bych od Jimmyho očekával. Jen nevím, proč je zařazen mezi dokumentární:)) ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Hodina a půl kvalitního sprostého a pro někoho nevkusného humoru, který by nikomu jinému, než právě Carrovi neprošel. Jedná se řádnou dávku vtipů na, za a daleko za hranicí a právě proto je toto jedno z mých nejoblíbenějších vystoupení Carra. Ne snad, že bych byl tak jednoduchý a dával 5* za pár sprostých slov v televizi, ale v Carrově podání má i ten nejsprostější vtip úroveň a navíc, když se po pár minutách naladíte na tu správnou komediální frekvenci, možná vás samotné pak překvapí, čemu všemu jste se schopni smát... Takže shrnutí: Pokud máte rádi humor Jimmyho Carra, nebo třeba nevíte, kdo to je a jen jste už unaveni každodenní potřebou chovat se korektně a neříkat co si opravdu myslíte, pak je právě toto vystoupení ta správná relaxace a zábava, kde se na nějakou korektnost opravdu kašle. ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Na vystoupení Jimmyho jsem se díval společně s maminkou a sestřičkou a líbilo se nám to natolik, že brzy ze mne budě taťka a strejda. ()

Euchrid 

všechny recenze uživatele

Jimmy Carr je pro mě jeden ze svaté trojice nejlepších (a všichni ostrovani) stand-up komiků co znám. Jeho inteligentní, nekorektní a hlavně URÁŽLIVÝ humor je tak osvěžující a zábavný, že vám všechny jeho celovečerní show utečou jako voda a prakticky nikdy nenudí. Což je, na to že jde jenom o týpka stojícího na pódiu něco přes hoďku a snažícího se házet vtípky, obdivuhodný výkon. Nejdokonalejší je v improvizačním kontaktu se svým publikem, ve kterém se evidentně vyžívá a často je nejzábavnější částí šou. Neznám moc lidí, co by byli alespoň ze čtvrtiny tak zábavní a pohotoví jako on. Bohužel není u nás vůbec známý a nějaké titulky by jste hledali marně. Díky čemuž si užívám tu privilegovanost rozumět aspoň tak polovině toho, co řekne ;-) Jinak tohle platí pro všechny jeho celovečerácké show, co jsem viděl, kvalita moc nekolísá. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,It’s only a joke. Joke is fine. The proper homofobia isn’t fine.“ Jimmy Carr je v tomto svém vystoupení zatím nejoriginálnější, nejzábavnější a nejpohotovější, co se interakce s publikem týče. Působí to skoro, jako kdyby to měli předcvičené. Vtipy jsou pořád stejného ražení, to znamená neskutečně vtipné, překvapující a drsné. Škoda pasáží s blahopřáními, motivačními dopisy k žádosti o práci a dopisy do časopisů. V těchto místech Jimmyho show trochu ztrácí dech, ale naštěstí to netrvá příliš dlouho a Jimmy se opět vrací ke svým vtipům. ()

Reklama

Reklama