Reklama

Reklama

Jimmy Carr: Stand Up

(TV film)
všechny plakáty
Velká Británie, 2005, 80 min

Recenze (6)

Thomick 

všechny recenze uživatele

"Swimming is good for you. Especially if you're drowning." --- Míň sexu než jindy, víc přátelský kooperace s publikem než jindy, ale tak proč ne - aspoň záruka toho, že Carr vážně nikdy neomrzí. --- "It's all very well going on a round-the-world trip on holidays. Where are you gonna go next year?" ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Po mnohých stránkach vyspelejšie, trefnejšie a útočnejšie ako Jimmyho prvý výstup. Smial som sa, užíval si to a na konci som sa nevedel zbaviť pocitu, že niekto s toho predstavenia odchádzal brutálne nasraný. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Tak takto má vyzerať pravé stand-up vystúpenie. Kam sa na neho hrabú niektorý účinkujúci Na stojáka. Jimmy riadne rýpe do divákov a ukazuje, že aj na sebe sa dá pobaviť. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Close to comedy genius.“ A to asi Jimmy skutečně je. Jeho vtípky jsou trefné a vždycky s překvapující pointou. Občas sice balancuje na hranici slušnosti, ale to je právě to, co se mi na něm líbí. Nekorektní humor je prostě potřeba. Tentokrát se opět opírá do všech možných odvětví, od homosexuálů, přes věřící, postižené až k tlustým. Samozřejmě hodně času je věnováno sexu a všemu kolem něj. Interakce s publikem byly tentokrát na Jimmyho vkus trochu mírnější, ale to není žádná výtka. Těch osmdesát minut uběhlo jako voda a já se parádně nasmál. ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Označit tohle jako nekorektní humor mi přijde málo. Jimmy se neštítí ničeho a to se mi líbí. Delší monology dobře rozbíjí otázkami do publika, čímž si stále udržuje pozornost. ()

Reklama

Reklama