Reklama

Reklama

Vlasy z Indie

  • Itálie Hair India

Obsahy(1)

Chudí Indové se nechávají ostříhat dohola, aby své vlasy obětovali v posvátných chrámech. A na tyhle nebarvené, chemicky neupravované velmi kvalitní kadeře už dychtivě čekají překupníci a jejich bohatá klientela.

Jediný účes od firmy Great Lengths může stát až 4 000 dolarů. Ale pro hvězdy showbusinessu to je prý to nejlepší, co můžete mít. Něco jako jako Rolls Royce v téhle branži. A proto každá oslňující herečka či zpěvačka od Cameron Diazové přes Kate Beckinsaleovou po Celine Dionovou nosí tyto úžasné kadeře. Ale proč jsou tak cenné? Jsou vyrobeny z nebarvených, chemicky neupravovaných vlasů shromážděných z posvátných chrámů v Indii. Tam je chudí Indové nechávají jako obětiny bohům. Mnohdy je cesta celé rodiny s dětmi na takové místo opravdým utrpením a očistcem. Na druhé straně světa se už obchodníci nemohou dočkat další obří zásilky. Čekají na ně tučné zisky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Bez nejakého hodnotenia, aj keď toto je vec, kde by som to prepáčil, lebo by mi to tu nevadilo. Predsa biznis bez hraníc a na druhej strane náboženský fanatizmus, to sú veci ktoré túto spoločnosť dosť poznačujú. Svojim spôsobom je to ďalšia vec o absurditách, no opäť iba tak lízla tému, nešlo sa nejak do hĺbky. ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv tento "dokument" oproti fanatismu víry, fanatismu dokonalého vzhledu a fanatismu peněz staví zase fanatismus zveličovaného odporu, tak se mu podařilo rozčílit mě poměrně ucházejícím způsobem. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama