Reklama

Reklama

Attack of the Living Dead

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2004, 7 min

Obsahy(1)

Dokumentární film o vzniku snímku Úsvit mrtvých (Dawn of the Dead), který se nachází v jeho bonusové sekci. V dokumentu jsou představeny speciální efekty a jak vznikaly masky k šesti zásadním oživlým mrtvolám (The Maintenace Man, The Flying Zombie, The Jogging Zombie, The Bloated Woman, Luda, Monica). (zdeny99)

Recenze (7)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Jeden z krátkych dokumentov nachádzajúci sa v bonusovej sekcii k remakeu z roku 2004 - Dawn of the Dead. “Attack of the Living Dead“ je svižným, 7 minútovým pohľadom za oponu výroby. V základných bodoch odkrýva profesionalitu maskérov, tvorcov špeciálnych efektov a iných maniakov zo štábu, ktorí počas skromnej minutáže v jednoduchosti predstavia šesticu svojich najlepších výtvorov – The Maintenace Man, The Flying Zombie, The Jogging Zombie, The Bloated Woman, Luda, Monica. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Zajímavé rychlo-okénko do kuchyně specialistů na efekty a jejich několika nejoblíbenějších chuťovek z Dawn of the dead Zacka Snydera. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že sérii „…of the Dead“ se vyhýbám jako čert kříži, ale to je dáno hlavně tím, že já ty zombie filmy vážně moc (no spíš vůbec) nemusím. Na druhou stranu je však potřeba říci, že tyhle ty doplňkové bonusy mám celkem rád. Jednak jsou krátké, jednak se zaměřují hlavně na záběry do zákulisí, maskérny, na natáčení určitých scén – což mi ale vůbec nevadí a vždy se na ně podívám rád. Nemusím totiž přes hodinu trpět u ultrarychlých zombíků – přece jenom co se zombie žánru týče, dávám přednost starým / poctivým klasikám a ani těch jsem moc neviděl… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Takže, ak si chcete natočiť vlastný zombie kúsok, je tu pár nápadov ( zrejme ale finančne náročných ). ()

Reklama

Reklama