Reklama

Reklama

Blind Spot

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Francie, 2007, 3 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní animovaný snímek odehrávající se v obchodě. V něm dojde k přepadení, při kterém je zastřelena pokladní. V obchodě jsou ještě dva lidé. Další zaměstnanec obchodu, který má na uších walkmana, a tak nic neslyší. Později je také zastřelen. Vzadu v obchodu je druhá osoba; stará hluchá a téměř slepá žena, která si zkouší deštník. Na kameře to vypadá, že má v rukou pistoli a ne deštník. Stařena zaplatí a odejde. Večer u ní doma zaklepe policie a je obviněna z přepadení a dvojnásobné vraždy. (zdeny99)

(více)

Recenze (19)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Vtipný moment byl maximálně, když se ozval výstřel a v obchodě byly v té době pouze dvě osoby - jedna se sluchátkama na uších a druhá hluchá, pak pro mne vtipné okamžiky končí. Námět je to zajímavý, jen podle mého soukromého názoru rádoby vtipný ... spíš mě naštvala ta nespravedlnost k té babičce :-) no za to jak mě to namíchlo (což je dobře), tak dávám tři hvězdičky :-) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Poprvé mi to přišlo docela divné (hlavně první polovina), ale po druhém zhlédnutí musím tento kraťas ocenit alespoň 4*. Pěkná animace, vtipný hořký děj a dobré šokující momenty. A ten konec se hodně povedl. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že z tohohle kraťasu je mi opravdu smutno. Je hnusný (ne technicky, ale obsahově) a až příliš skutečný. Nejraději bych mu dal odpad. Škoda, že závěr nepatřil vtipné pointě - babka se i s pouty vrhne na nejbližšího poldu, vytáhne mu kvéra a všechny dokola pokropí. Pak si přestřelí pouta a jde spokojeně domů. Cestou se staví pro deštník, jelikož ten svůj nechala na vystřílené fízlárně. Prší. Nojo, jenže ti blbci to ukončili úplně jinak... ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Prostě smůla, která nemá obdoby...:) Zloděj zmáknul dvě vraždy a neodnesl si ani dolar. Babka si šla koupit deštník a nakonec k deštníku vyfasuje doživotí... Ale co, stařenka už je stejně nad hrobem, z života má hovno, tak alespoň v krimu nebude utrácet prachy z důchodu za hovadiny pro vnoučata. Tomuhle filmečku posílám krásné čtyři sluncata, a dávám 82% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zdeny99 je totální vymaštěnec, napsat obsah, kde prozradím celou pointu, paráda a ten kdo obsah schvaloval je tupý ignorant .. Tak jsem si příjemně zanadával a u Blind Spot zase slušně pobavil - 3 minuty nabité dějem a zvraty, vtipné završení a nebýt vymaštěného děvětadevadesátého zdendy byl bych i překvapen, že já ty obsahy někdy čtu.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám povedený short. Frantíci zase jednou mile překvapili, do těch tří minut dokázali vtěsnat pořádnou dávku černého humoru, který nebyl trapný a dokázal pobavit. Klidně to mohlo být i o chlup delší. Co se týká závěru, tak to je jak u nás … ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je do úplného detailu dokonale promyšlené. Všechno do sebe přesně zapadá, zvuky, skvrny, barvy, příběh, postavy, hudba....akorát je to vcelku k nasrání, že to odskákala stará babina a zloděj to ani nezpozoroval a o tom to je - Blind spot...všude kolem nás se něco podobného děje. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Tak smutno mi z toho bylo... Tak moc, že to zastínilo většinu technických nedostatků filmu a umožnilo pocítit realitu. Absolutně a bez slitování. 60% ()

Ywec 

všechny recenze uživatele

Skvělá animace a hravý děj jsou jen spoluhráčem hlavního faktoru úspěchu tohoto dílka - hodně černého humoru těžícího z uvěřitelnosti napjaté situace, již snímek s ironickou nadsázkou zobrazuje. Stojí rozhodně za několikeré zhlédnutí. ()

Reklama

Reklama