Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (5)

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Rozvleklé tempo dlouhého filmu dost ubírá klasické kadenci humoru tradičních kratších epizod a právě kvůli tomu jsem se filmu chvíli vyhýbal, jako pokračování skvělého 'Say Goodnight to the Bad Guys' ale i tak se najdou místa, co zaručeně pobaví. Třeba Julian na bezpečnostní kameře se svářečskou maskou pijíc během loupeže, nebo opakované rozjebávání síťových dveří, kdykoliv chtěl někdo jen projít - to jsou zkrátka top momenty. Trashness, bizár, jako obvykle. Lahey. Zacyklení příběhu. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Musel jsem si připomenout, k té smutné události. Dobré pokračování série, které by opravdu dalo na celou další sérii. A právě v něm je znát, jak moc to bez Johna Dunswortha alias Jima Laheyho nepůjde, protože právě on a samozřejmě Randy jsou tu téměř to nejdůležitější. Laheyho závěrečné běsnění a očekávané pokažení celé akce je prostě kultovní, minimálně jako Randyho vlasy! Ale klasicky bavili všichni, zase je tu spousta hlášek a dění má tempo podobně bleskové, jako je bleskový "čistý průstřel špeku". 75% ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Ne taková pecka jako TPB: The Movie, ale zato je to věrné pokračování seriálu, navazující na sedmou sezónu a Say Goodbye to the Bad Guys. A samozřejmě je to pořád dost pecka. Spousta super nápadů, spousta hlášek, které vás rozsekají, a divoké řádění Jima Laheyho na Kubě. V podstatě látka, co by vystačila na celou řadu, zkondenzovaná do celovečeráku. A stojí to za to. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Poslední dílo téhle party pro tento rok a musím říct, že ne úplně nejlepší. Filmová délka tomu prostě nesvědčí. Příběh byl sice vymyšlený dobře na tu hodinu a čtyřicet minut, ale bylo to docela prázdné. Nemělo to moc velký spád, spíš to jelo setrvačností. Skoro žádné hlášky, jen pobíhající ožralý a už ne moc vtipný Lahey. Nějaká větší akce jen párkrát za celý film. To je hodně málo. Jsem byl natěšený na nějaké finále, velkolepou bitvu po tom všem a ono vůbec nic. Jen závěrečná honička a konec. Když už je to tak dlouhé, tak tam klidně mohli naplácat víc času pro vedlejší postavy. Takže po Say Goodnight to the Bad Guys docela zklamání, ale jakž takž to fungovalo. 4-* ()

Reklama

Reklama