Reklama

Reklama

William a Harry - život princů

(TV film)
  • Velká Británie Prince William and Harry: Into the Future

Obsahy(1)

Když v roce 1997 zemřela princezna Diana, obletěly celý svět snímky jejích zdrcených synků, kráčejících za rakví. Staršímu Williamovi bylo tehdy už patnáct, mladšímu Harrymu třináct let, ale smrt milované matky je opravdu hluboce zasáhla. Není divu, že se během dospívání snažili dělat všechno proto, aby, jak sami říkají, na ně matka byla pyšná. Zkuste ale normálně žít, když máte čtyřiadvacet hodin denně za zády reportéry. Lidé dnes vědí o mladých princích všechno, což je nepříjemné nejen pro mladé muže, ale i pro jejich přátele, lásky a dokonce i pro armádu, v níž oba slouží. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

naxicka 

všechny recenze uživatele

Miluju dokumenty o královské rodině, ale tento byl poněkud jednostranný a až moc "bulvární". Vlastně celé to bylo o tom, kdy a s kým se William nebo Harry ožení a co by na to říkala Diana...Příliš jednostranné. ()

Reklama

jakeer 

všechny recenze uživatele

Dokumenty o oboch princoch sú vždy zaujímavé, keďže obaja majú zaujímavý životný príbeh. Avšak v tejto dokrútke som sa nedozvedel mnoho nového a český dabing (resp. komentár) mi prišiel trochu smiešny. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama