Reklama

Reklama

Attack of the Zombie Vampires

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2008, 2 min

Obsahy(1)

Na staré gotické panství přichází za svojí tetou Priscilla společně se svojí kamarádkou Stephanií. Dají si odpolední šálek čaje a poté se ozve ze zahrádky tetino varování: "Nechoďte do staré, prázdné části domu." Tento dvouminutový snímek je jen fiktivní trailer ke klasickým upírským hororům 20. století. (zdeny99)

Recenze (10)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Na staré gotické panstvo prichádza za svojou tetou Priscilla spolu s kamarátkou Stephanie. Pri poludňajšom posedení v záhradke panstva sa tetino varovanie - “Do not go into the old, empty part of the house”, míňa svojmu účinku. Pavučinou obrastení upíry sa prebúdzajú zo svojho dlhého spánku. Dievčatá, pozor! ### "Attack of the Zombie Vampires" je iba krátkym fiktívnym trailerom na klasický vampírsky horor britskej produkcie sedemdesiatych rokov. Uhrančivý Baron Drooga, zombie upíry a žiadostivé upírky v tenkých a krátkych blúzkach, Vampire Hunter, netopier na špagáte, no proste klasický trhák :) Ak by film skutočne existoval, rád by som sa na neho pozrel :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak jako reklama na likér Dr.Vamp by to mohlo i fungovat. Asi nejvtipnější mi přišel výkon napadeného policisty. Jinak jde ovšem o průměrnou dvouminutovku, která sice díru do světa neudělá, ale není to ani žádný trapas. ()

Weehaa 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomnělo legendární film "Pomsta serfujících sexy vampů v bikinach" - hlavně myšlenkovou kvalitou. Prostě nádhera. ()

Kontryhelka 

všechny recenze uživatele

Dvě holky přijedou na návštěvu k tetě, bába jim vypráví báchorku, ony neposlechnou,jdou do zakázané části domu, tam na ně čeká docela fešný upír,obě kousne a stanou se z nich upírky. No a pohádky je konec. ()

Reklama

Reklama