Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cathcart (Danny DeVito) odejde z hasičského sboru do důchodu a chce žít sám se svou ženou. Jenže s ním bydlí jeho dva synové, nezaměstnaní flákači, Quinn a Elliot, kterým bude brzy 30 let. Cathcart se rozhodne jet na čas kempovat se svou ženou a nechat tak své syny doma bez jídla a peněz. Dokáží se synové o sebe a o dům postarat? (MMR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Já se pobavil i když je fakt, že humor je zde dost brutálně ujetý (skoro až Sandlerovský, ale ne tak vypilovaný), až se nechce věřit, že to natočil scénárista decentních rodinných komedií 12 do tuctu. DeVitovi zde sekunduje stará Bundová bez červených vlasů, zato s pořád stejně velkýma kozama a překvapivě nezestárlým pěkným ksichtem (asi plastiky). Hlavním důvodem proč mě film bavil byla ovšem sympatická kočička Caitlin Crosby, na kterou se příjemně dívalo. Co se týče těch dvou nedospělých hovad, o kterých film vlastně je, tak jeden je trapnější než druhý a je úplně jedno který je který, protože mi tam přišli oba zbyteční. To je pro hlavní postavy docela problém, ale díky těm vedlejším to byla zábava. ()

donnie22 

všechny recenze uživatele

Tá jedna hviezda je za Dannyho DeVita ktorého mám ako komika rád.Podla mna ešte stále ma na viac ako hrať v takýchto shitoch.Dvaja ...povalači... ktorý sa mi hnusili už od začiatku len hrajú ...akože... debilov.Odporné je to celé a je to strata času pozerat túto cirkusovú sašovinu.Kde je éra Jima Carreyho a dalšich skvelých komikov.Radšej si pozriem dačo čo má dej a prirodznejšie vtipy lebo toto je jedno velké nič. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Co to jako je limonáda s lhůtou ??" - "To je limonáda, kterou zaplatíš hned a dostaneš až ve stanovené lhůtě.." - "Takhle stánky nefungujou, ty vagíno !!" ;) Bohužel však ani filmy, natož ty dobré.. Ačkoliv tuhle vulgární močůvku i přes těch pár - Slovy asi pět !! - hodně slušných gagů za film lze považovat jen dost těžko.. Navíc takhle nevyužít komediální potenciál Katey Segal Bundové - O Dannym DeVitovi už si nedělám iluze !! - dokáže jen ještě větší hovado, než jakými jsou bidlo se skrčkem, totiž Quinn s Elliotem, a tak Sam Harper vyhrává Zlaté hovno, tedy cenu pro.. Jak to jen slušně říct ?? Prostě pro jemu podobné.. Jedna hvězda se nakonec zdá až příliš.. ()

Pavlík 

všechny recenze uživatele

21. 03. 2014 (90.); když se to neuvidí, ničeho nelitujte, Peggy Bundy jsem nesledoval, ale hned mi byla povědomá ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Místy ujetá komedie, ale místy až moc ujetá. Docela nevtipně a trapně udělaný příběh, přesto z toho může plynout ponaučení. Jaké ponaučení, to už je na každým zvlášť, jak to pochopí. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama