Reklama

Reklama

Tanečnice a zloděj

  • Česko Víc než tanec (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nicolas Vergara Grey, známý „odborník“ na sejfy, je v rámci amnestie po letech propuštěn z vězení. Místo toho, aby se šťastně vrátil ke své rodině, se zaplete do bláznivého plánu mladého zloděje Angela Santiaga na velkou loupež u jednoho z Pinochetových pohůnků. [Cinema Mundi 2010] (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Maq 

všechny recenze uživatele

Nalákalo mě jméno režiséra. Myslím že tentokrát se na scénáři mělo ještě zapracovat. Celkem zajímavě to plyne a výsledný dojem je mdlý. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět a slabý scénář s řadou nedotažených sekvencí, snad ve snaze zjednodušit vyprávění. V několikamiliónovém Santiagu se lidé, kteří o sobě nevědí, zcela náhodně a přitom záměrně nacházejí, protože by to jinak do scénáře nezapadalo. Dva propuštění trestanci jsou vlastně docela slušní lidé, ten starší se chce dát na lepší cestu a věnovat se rodině, která však už o něj nestojí. A Angelo, který byl ve věznici znásilňován jejím šéfem, se krátce po propuštění seznámí s němou dívkou, která ztratila za Pinochetovy diktatury oba rodiče. Vlastně je to naivní citlivý chlapec, který jen z nerozumu zasvětí do svého plánu miliónové loupeže černých peněz jednoho z Pinochetových lidí, Nicolase. A jen kvůli lepší budoucnosti nadějné tanečnice plán uskuteční, aby byl nakonec zabit na příkaz onoho vězeňského ředitele. Takové je to všechno vlastně podivné, třebaže vysoko v Andách se nám snad dostává vysvětlení jeho chování. Jenže kdo je ten jezdec, který se ke skupině uprchlíků z Chile do Argentiny v horách blíží? ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to směs komedie, dramatu a love story, která má pěkné scény s tanečnicemi. Selhává to ve vášni mezi jí a jím. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama