Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Klasické sci-fi natočeno podle novely E. R. Burroughse. Americký voják John Carter je nevysvětlitelně přenesen na Mars přímo do války mezi dvěma vetřeleckými rasami. John zjišťuje, že má na Marsu velkou sílu, kvůli své nižší gravitaci. Díky těmto vlastnostem a svým válečnickým schopnostem se rázem stává respektovaným obyvatelem planety, který může nastolit mír. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

klerik 

všechny recenze uživatele

Nie najhorší zlý film. Céčko bez výpravy a so zlými trikmi. Antonio ešte zbavý, ale princezná je úplne mimo. Dej našťastie pomerne rýchlo odsýpa. Oproti knihe sa nejedná až o tak zlé zjednudešenie, ale z filmu vôbec necítiť dobrodružnosť predlohy. Pavúky som vôbec neochopil. JOHN CARTER: MEDZI DVOMA SVETMI snáď bude lepšou adaptáciou :-). Ak máte radi Asylum, toto je taky lepší kúsok... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, že tohle je vlastně příběh Johna Cartera, skoro se mi chtělo zaplakat. Nejhorší pak samozřejmě byly ty momenty, kde se několik minut jenom mluví a mluví a nic se neděje. Ale abych jen nekydal hnůj, tak masky jsou tady celkem povedené a vypadají dobře. A to je opravdu všechno, co vypadá dobře. ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Opravdu mizerně udělaný film, na kterém je směšné snad všechno od gumových masek Tarků s kinklajícími se gumovými tesáky až po obličeje, které dělají herci, jimž dobrodiní masek nebylo dáno okusit. Zajímalo by mě, jestli v Asylum mají odborníky na laciný vzhled, nebo jestli se tam opravdu zastavil čas. Tak skvělá sbírka absurdit se jen tak nevidí, úplně jsem měl dojem, že se dívám na křížence Planety opic a starého Star treku. Nade vším ovšem vyčnívala obstarožní bývalá pornoherečka v roli princezny Dejah, jejíž botoxový výraz a roztomilé vrásky po celém těle snímku dodávaly zvláštní šťávu. Tím se dostávám k zajímavému srovnání mezi tímto snímkem z roku 2009 a letošním (2012) Johnem Carterem, protože navzdory mnoha rozdílům v kvalitě zpracování oba snímky trpí podobným omylem ve výběru představitelky princezny Marsu. Děvčata kdyby si to vyměnila, nejspíš by to nikdo nepoznal, protože není zas tolik znalců, kteří umějí rozeznat od sebe různá dřeva. Ale... když jsem Carterovi dal bůra, nemůžu trochu nenamazat Vládcům, kteří si co do příběhu oproti svému krásnějšímu mladšímu bráchovi zas tolik nezadají. Zvláštní je, že si u tak podobných filmů tak rozdílných řemeslných kvalit člověk poněkud paradoxně uvědomí, že na tom pozlátku skvělých masek a triků vlastně až tak moc nesejde. A možná se ta Burroughsova předloha nedá úplně zprznit. I když snaha tedy byla. PS: přijde mi roztomilé, jak sem tam proběhne informace, že „tento film se stal vzorem Avatarovi“. Ten „marketing“ už někdy opravdu neví coby... 2½. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Ou, to bylo, ale špatně natočené. Nebyl záběr, kterému bych se s plna hrdla nevysmál. Pár scén tu je dokonce tak idiotských, že jsem chvíli myslel, že koukám na nesetříhanou neupravenou verzi. Teď si možná říkate, proč jsem tedy po takovém zhodnocení dal tři hvězdy. Ono to je totiž tak, že i přes naprosto nezvládnutou režii, dialogy tradičně nekonečně tupé a o ničem, naprosto příšerném hlavním hrdinovi a trikách za pár šlupek je to opravdu děsně moc zábavné a dokonce napínavé. Mě to vážně bavilo a koukal jsem na to s chutí. Asylum už vyprodukovalo daleko větší sračky než je tohle. A i když tři hvězdy za tohle obscurum je asi příliš, já hodnotím podle zábavy a ne podle kvality (alespon v tomto případě), jinak bych musel dát samozřejmě odpad. Já Johna Cartera četl a doufám, že se ještě dočkáme velkolepější a kvalitativně nepoměrně propracovanější verzi tohoto skvostného sci-fi/fantasy příběhu z Marsu. Prý se na tom pracuje, tak už jenom těšit se a těšit se. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Nějak mě "stáje" firmy Asylum utvrzují v tom, že dělají perverzně nechutné filmy, aby člověk, který se na ně dívá poblil. Stejný pocit jsem měl i u TROMY, ale ta ty dobytčárny umí hůmorně prodat i když je film sebebrakovější! 15% s bídou za ten nápad, efekty komentovat nebudu a o zbytku filmu si udělejte obrázek, až si ho pustíte. Přeji hezkou podívanou :-D ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama