Reklama

Reklama

Lightning Strikes

(TV film)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Bulharský snímek „Lightning Strikes“ natočený pro americkou televizi je špatný. Prostě se od něj nedá očekávat moc, co by stálo za vidění. Ale pokud jste naladěni na béčko, které hodně času trápí u postav, jež jsou vám celkem ukradené, pokud vám nevadí, že to není moc explicitní, ale trochu jo, pak se dostanete k filmu, jenž je snesitelný. A pak se vám naprosto vykouří z hlavy. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na televizní záležitost kupodivu vcelku v pohodě věc. Tedy až na ten konec, který mi připadal hodně jednoduchý a rychlý. A Kevin Sorbo snad nestárne. Možná proto zvládá uhýbat bleskům. 2,5* ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Typické podpriemerné televízne sci-fi béčko, ktoré má od hororu veľmi ďaleko. Máme tu malé mestečko, silnú búrku a vraždiace blesky, v ktorých sa ukrýva mimozemšťan. Samozrejme sa nečakane objaví lovec, ktorému pred rokmi zabil syna a chce mu to zrátať aj s úrokmi. Potešila ma vlastne len záverečná 20-minútovka, keď blesky pekne devastujú mesto, a pobavila postava neskutočne hlúpeho starostu. Ináč tento film veľa inteligencie nepobral. Mimochodom Kevinovi Sorbovi ten Hercules naozaj dodal veľa energie, keď sa bez problémov dokáže uhnúť blesku :) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama