Reklama

Reklama

Ludo a Anna spolu žijí dva roky. A spolu s nimi se v jejich domácnosti zabydlela i každodenní rutina. Ludo k velké nelibosti Anny značně zanedbává své domází povinnosti a jemu naopak vadí její neustálé stížnosti. Poté přijede na návštěvu na pár dní Annin bývalý přítel Ralf a Ludo potká na diskotéce svou exlásku Marii. Pár musí čelit mnoha žárlivým scénám z obou stran a také pochybám o jejich vztahu. Anna si tajně přečte Ludovy esemesky a on si zas prohlédne seznam jejích milenců, na kterém hodnotí jejich kvality. Na onom seznamu je i Ralf a jeho skóre je lepší než Ludovo… Po mnoha provokacích, Ludo nakonec Ralfa zmlátí v restauraci a vztekle odejde. Přestože jim na sobě navzájem velmi záleží, oba skončili v posteli se svými bývalými milenci… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi líbilo moc. Lepší jak jednička. Ludo a Anna už jsou spolu nějaký ten rok a tak se mezi ně vkrádá rutina a blažený pocit stálosti. A protože ten film musí i o něčem být, tak dva bývalí partneři. Opravdu jsem se nasmála. Rozhodně bych vynechala tu fekální linku, Moric tam byl zkrátka navíc. Til Schweiger je fakt kus chlapa a unese naprosto vše, slzy i ženský oblečení. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie se sympatickou dvojicí, akorát jsem netušil, že je to nějaký druhý díl, takže nechápu ty zbytečně násilně vmontované scény kamaráda, kterého charakterově ani nijak nepoznáme a film mu věnuje skoro třetinu stopáže. A mělo to opravdu špatný soundtrack (poskládaný z tanečních a podobně laděných skladeb od Paul Van Dyka), což se k filmu vůbec nehodilo. Jinak fajn. ()

Reklama

erapo 

všechny recenze uživatele

Skvelé pokračovanie. Til Schweiger ma iba utvrdil v tom, že talent na režírovanie má. Len sa mi to zdalo v istých momentoch až moc prehnané a záver ma trošku sklamal. Ale ak to beriem v zmysle, že je to jeden z najlepších európskych filmom posledných rokov v tomto žánre, tak moje hodnotenie je veľmi veľké. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Zatímco prvnímu dílu (Keinohrhasen) jsem vyčítala vulgaritu, tady bych vyčetla spíše sentimentalitu (ano, Til Schweiger v několika scénách dokonce brečel...). Druhý díl mi byl ale přesto nějak bližší, asi vzhledem k tomu, že žiju ve vztahu, takže mi film o partnerských krizích řekne více než film o hledání partnera. Některé dialogy jsou sice hodně klišovité a předvídatelné, happy-end až skoro neuvěřitelný, ale jde o příjemný oddychový film. A v neposlední řadě oceňuju Schweigerovu kreativitu v pojmenování své dcery - Emma Tiger Schweiger se opravdu krásně rýmuje. ()

adriane9 

všechny recenze uživatele

Klasická "Tilovina" na kterou se opět úžasně kouká.. Jedna z těch dobrých oddychovek, kdy se fakt zasměju (v první dílu byla TOP scéna Anny na toaletě a tady scéna s penisem :-) ).. Taky děsně obdivuji světlo v Tilových snímcích a oční kontakt herců, ten německý vtip a ano, je to vlastně pořád dokola, chlap jenž je na ženské, který se nakonec zamiluje, přesto do těch komedií dává Schweiger úžasného ducha a v neposlední řadě své tělo na které fakt můžu koukat a nebude mi to vůbec vadit :-). ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Hneď po premiére Til Schweiger oznámil, že plánuje a pripravuje pokračovanie Kokowääh (2011). (Karush)
  • Ve filmu má divák možnost vidět v televizní show boxera Wladimira Klitschka. Ten se na své zápasy připravuje a trénuje právě v Německu. (Punisher)

Reklama

Reklama