Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prehistorické monstrum ohrožuje Londýn. Sherlock Holmes musí čelit velkému nebezpečí. Po boku detektiva stojí neohrožený doktor Watson. Podaří se této legendární dvojici odvrátit nebezpečí a město zachránit? (TV Nova)

Recenze (62)

honz

všechny recenze uživatele

O Sherlocku Holmesovi a dr. Watsonovi byla natočena řada snímků, ať už lepší či méně dobré úrovně. Ale po shlédnutí tohoto "příspěvku" se naskýtá asi jediná otázka, totiž co vůbec bylo příčinou jeho vzniku. Zda evidentně choré mozky tvůrců, sázka s jiným nemocným člověkem... Nebo to mělo být varování?: Příště se na film od spol. The Asylum radši nedívat! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k logu společnosti Asylum jsem už dopředu věděl do čeho jdu a tak jsem si narozdíl od některých zdejších mimoňů nemyslel, že jde o pokračování Ritchieho filmů, které mimochodem taky nebyly žádné zázraky. Tuto trashovku podkopávají především dva fakty a sice zaprvé, že se to podobně jako většina jiných filmů od Asylum bere smrtelně vážně a tak pobaví jen ta občasná a nechtěná zábavnost. No a za druhé Sherlock Holmes je tu tak sebestředný kokot že si přejete aby už v příštím záběru vylezl tyranosaur a konečně ho sežral.10% ()

Reklama

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Dere se ni na jazyk otázka jakému cílovému publiku jsou určeny filmy společnosti ASYLUM?Protože se mi nezdá úplně silná cílovka"zhulenej magor,45 let"...Sherlock zde bojuje proti zlu,jež zde představuje bratr Holmsův-"Robocop"Holmes.Který,vedený asi ne úplně kalými úmysly vyrobí kaučukové-octopusa,draka a t-rexa,s jejichž pomocí chce ovládnout slum"South London"a zavést zde, zřejmě,experimentální diktaturu proletariátu,nebo co. ()

sisimiut odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum zničilo postavu Sherlocka Holmese!!! To co s této legendární postavy udělali se nedá nazvat jinak než svinstvo. Tento takzvaný "Holmes" zde rozhodně není neobyčejně chytrý detektiv. Je to ustrašený nevychovaný spratek,kterého ale ostatní uctívají jako poloboha.Ostatní herecké výkony taktéž zcela amatérské. O efektech hanba mluvit. Scénář by napsal lépe snad i žák na prvním stupni. Udělat s Holmese postavu bojující z dinosaury je opravdu zločin!!! Film jsem ani nedokoukal a zřejmě jsem tedy ještě to nejhorší vůbec neviděl. CD žel nebylo moje,takže jsem ho nemohl roztřískat a věřte,že mě to štve. Na pozici nejhoršího filmu všech dob patří jednoznačně tento. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Společnost THE ASYLUM by měla dostat po čuni. Je sice pravda, že točí jeden film za druhým. Bohužel točí jeden SHIT za SHITEM. Např. z posledních (TITANIC II, Mega Piranha, Meteor Apocalypse, 2012: Doomsday, Megashark vs Octopus... a další). Sherlock Holmes je další odpad této společnosti. Dědek Watson vzpomíná.... Přeneseme se do roku 1882. Loď napadne obří chobotnice. Přeživšího považují za blázna. Pak se ve městě objeví malý zřejmě tynosaurus, který napadne nadrženého pokladního banky. Svědkem je kurva. Opět ji nikdo nevěří. A tím celá akce s nestvůrami končí. Následuje sourozenecká rivalita... Nejenže nás The Asylum klame obsahem filmu, ale také obalem DVD. Nic z toho, co je na obalu DVD se tam neděje. Vice snímku u popisu filmu. Jediné plus bylo to, že u release Ugroza.oz.proshlogo.2010.P.HDRip, byly nádherné barvy. ODPAD! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama