Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (571)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V téhle komedii chybí sympatičtější herci a ladnější průběh celého příběhu. To ale neznamená, že by mi herci a všecko kolem nesedlo. Taková Vanessa Paradis byla naprosto božská a koukalo se na ní s otevřenou držkou celý film. Romain Duris taky nebyl vůbec špatný a k filmu se parádně hodil. Každopádně ho neznám víc a v tomhle případě to bylo spíš takový zahřívací kolo. Nápad ale určitě nebyl vůbec špatný a celkově se na to suprově koukalo. Nicméně Francie podle mě umí líp a když se chci opravdu zasmát, pustím si daleko vtipnější francouzské komedie než je tahle. Ta přes ten svůj originální nápad běží naprosto klasicky a opravdu vtipných scén je tam jen pár. Zapomenout se na tuhle komedii sice nedá, ale konkrétně si také nevzpomenu. Proto tři hvězdičky, kdy samotný film ale za pozornost určitě stojí. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

K(l)amač srdcí neprichádza s ničím prevratným ani novým a obsahovým klišé nemá čím nadchnúť... no keď preniknete do tej francúzskej atmosféry, ktorá vysiela energiu na všetky strany, k tomu si pripočítate svieži humor, lietajúce iskry, nežné romantické malichernosti - rozhodne by ste nemali byť sklamaní. Prekrásne monacké scenérie + neodolateľný Romain Duris a lá Patrik Swayze (Hriešny tanec) v tej najkrajšej gýčovej scéne, akú si len viete predstaviť :-) ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Těžko hledat objektivní vysvětlení proč zrovna tahle romantika sklízí takové nadšení, ale z mého skromného pohledu zaválela především dobrým nápadem, eskapádou elegantního vtipu a docela zdatným prokličkováním mezi zaběhnutými žánrovými uličkami, aneb je potěšení sledovat film, u kterého si řeknete a teď přijde tohle… a ono to přijde úplně jinak, než jste si mysleli. 4 a ½. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Francúzi dali opäť na vedomie, že romantická komédia nevymrela, a že ešte stále je v tomto žánri čo objavovať. Pokiaľ máte k dispozícii originálny scenár, aj to najväčšie klišé v ňom bude fungovať. Dobrí herci to vedia rafinovane zamaskovať, scenárista ponúkne vtipné hlášky a zábavné dialógmy, režisér sa postará o bezproblémový priebeh a nerozhádzaný sled dejových udalostí a svieža, milá, úsmevná romanca je na svete. Viac takých zo starého kontitnentu, nech Hollywood pukne od žiarlivosti! 85%. ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době nová romantická komedie, která se mi vážně líbila. Původně jsem nechtěla dát plný počet, ale skvěle jsem se bavila i při druhém zhlédnutí s mojí maminkou, která byla rovněž nadšená. Líbil se mi místy trhlý humor, protože jsem zatížená na francouzské komedie a trojice Duris, Damiens, Ferrier mě skutečně bavila. Romain s Vanessou měli šmrnc a byli hezký elegantní pár. Film má také pěkný soundtrack a navíc se odehrává v prostředí Monaca a krásné francouzské riviéry, kde jsem letos měla možnost strávit delší čas a kam bych se teď nejradši zase vrátila. :) Pro úplnost - na srdci mě zahřála vzpomínka na starý dobrý ''Hříšný tanec'' a hrozně se mi líbil konec filmu. :) http://www.youtube.com/watch?v=HByFGdb3ciA ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo ve Francii, konkrétně v Monaku, na letištích Nice-Côte d'Azur a Cannes-Mandelieu nebo v hotelu Ventes Drouot v Paříži. Natáčelo se také ve městech La Turibe a Cap-Dail. (Terva)
  • Producenti velmi stáli o to, aby komedie zakončila MFF KV 2010 s tím, že určitě dovezou Vanessu Paradis a možná i s manželem Johnny Deppem. Nakonec dovezli jen film. (Money_too)
  • Pianistku, která hraje ve filmu, si zahrála talentovaná pianistka Caroline Duris, sestra Romaina Durise. (Greg)

Reklama

Reklama