Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (570)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Romain Duris je hnusný pižďuch!!! Navíc pižďuch nikoli přírodní, pižmodojný, ale jen suchopárný pižďuch studiový, umakartový. A neptejte se mě, co tím přesně myslím, zkrátka je to nepovedený pižďuch a basta! Při pohledu na jeho „herectví“ mi lezly housenky po zádech a ježily se mi odporem chlupy po celém těle. Dokonce i na uších, v nosních dírkách a taky těch pět, co mi s prominutím raší na prdeli. Zajímaly by mě dvě věci. Za co se mi Pascal Chaumeil svým (K)látičem tak strašně pomstil? Prachy mu přece nedlužím, ani holku od oltáře jsem mu neodehnal, tak za co, Pascale, za co?! Druhou záhadou je zdejších neskutečných 72 procent. Dobrá, trailer byl čtyřhvězdičkový (to holt trailery bývají), ale to, co pak ten otravný pižďuch ve filmu předváděl, to byla nepoživatelná směsice trapnosti, nudy a rádoby romantických scén. V jakémkoli jiném filmu mi pohled na líbající se Vanessu Paradis spolehlivě zvýší nejen tep, tlak a rosný bod, ale i napětí v mém... kardiostimulátoru, ale tohle cicmání „mé princezny“ Vanessky s pižďuchem Alexem, podivnou karikaturou muže, to byla opravdu hrůza! A přitom já se na ten film tak těšil... Já debil. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Svěží romantická parafráze na špionské filmy, které by ale slušelo větší důraz na humornou složku (ta totiž až příliš často jen nejistě přešlapuje na místě, namísto aby se rozeběhla. jako Alex pro kabelku) a také propracovanější scénář, který trochu nechtěně dělá z většiny žen ve filmu jen naivní blbky... ()

Reklama

GilEstel 

všechny recenze uživatele

OK. Beru! Romantický to bylo a komedie snad trochu taky. Jen ten cukr v tom už lehce zkaramelizoval. Pro mě asi nejlepší scéna je poslech rádia, chytaného z auta jedoucího v závěsu. Vtipná je i nymfomanická kamarádka Sabrina. To jsem se fakt nasmál. Naopak trapná byla scéna s tím plakáním ohledně zemřelé matky na vyhlídce, stejně tak později na letišti. Nejvíc oceňuji, že se film do značné míry vyhnul takové té ztřeštěnosti, hnané do absurdit, které jsou pro tento žánr charakteristické. To je bezpochyby klad francouzské produkce. Už se těším za pár let na „skvělý“ hollywoodský remake. 61% ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie ve stylu Mission: Impossible?! Ano! Skvělý nápad rozvedený do svižně a s citem zrealizovaného nápaditého scénáře. Konec se mírně nelogických obligátních klišé bohužel nevyvaroval, ale jelikož je titulní dvojice opravdu hodně sympatická (i když ta Vanessina mezera mezi zuby jí maličko ubírá na kráse), nečiní mi velké problémy tuhle drobnost překousnout. Tenhle značně povedený žánrový příspěvěk dokazuje, že i v tomto zatuchlém žánru, který zastupují převážně hloupé a otravné hollywoodské prefabrikáty, lze v současnosti přijít s dílem vyzařujícím originalitu a hlavně potřebnou svěžest. 70 - 80 % ()

imf 

všechny recenze uživatele

Francouzi jsou v romantických komediích dvacet let za opicema, což je jedině dobře, protože narozdíl od amerických prefabrikátů se stowattovými úsměvy a vyluxovaným scénářem ještě pořád nezapomněli jak zvládnout situační i konverzační humor. Hraje se dost na jistotu, ale s dobrým nápadem do začátku (rozbíjení vztahů na objednávku), exotickým prostředím a sympatickou hlavní dvojicí si můžete dovolit jet občas na neutrál. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Pianistku, která hraje ve filmu, si zahrála talentovaná pianistka Caroline Duris, sestra Romaina Durise. (Greg)
  • Scenárista Laurent Zeitoun dostal nápad na film na rodinné svatbě, kde si všiml, že jedna z jeho sestřenic chodí s chlapíkem, který se k ní nechová hezky. Řekl si, že by měl najmout herce, aby ty dva přiměl k rozchodu. (Coldrex)

Reklama

Reklama