Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na rozkaz pápeža, Svätého otca, sa zhromaždili rytieri múdrych bratov, rytieri rádu Calatrava La Nueva, rytieri vojenského rádu sv. Štefana z Toskánska a rytieri z Malty.
Cieľom 9. krížovej výpravy, ktorú povedie arcibiskup Maxwell, je očistenie Anglicka od netvorov a kacírov. Do Londýna však smeruje aj Alucard päť uzlovou rýchlosťou na dobitej lietadlovej lodi. Integra sa vracia do centrály Hellsingu pod ochranou vatikánskej sekcie XIII. V tom istom čase zahajuje útok na centrálu s druhou vzducholoďou Zorin Blitz. Pip Bernadotte so žoldnierskou skupinou Divoké husy však nepredajú svoju kožu tak lacno a Victoria Ceras je rozhodnutá privítať návštevu so svojou novou zbraňou Harkonnen II. (frydus)

(více)

Recenze (15)

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož je teď OVA na csfd rozdělená na samostatné filmy, musím komentovat každý díl zvlášť, ale možná je to i dobře. První tři díly zdaleka nedosahovaly kvality původního seriálu ale čím více se příběh prohlubuje, tím lepší každý nový díl je. Šestka je doslova famózní a dokazuje, že Hellsing je stále jedno z nejlepších anime. Usaďte se a užívejte plnými doušky. ()

Kicune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alucard furt nikde, zato tentokrát konečně potěší Seras Victoria, která ve velice cool sekvenci chrání sídlo organizace Hellsing. Na druhém konci Evropy v rámci Vatikánu ovšem probíhá jiná story. Katolíci v čele s Enricem Maxwellem totiž vytáhli nevím kolikátou křížovou výpravu proti všemu nesvatému (kam řadí i protestantskou Anglii). Akce, za kterou by se nestyděl ani Michael Bay, a krev, krev, krev a upír na každém rohu. ()

Reklama

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seras je konečně sexy, z Pipa Bernadotteho se vyklubala jedna z nejzábavnějších a nejcharismatičtějších postav seriálu a dokonce i hlavní záporák dílu, upírka s kosou, docela válí. Pořád je to ale blbý, až to tříská, barevný vložky jsou neskutečně otravný, Maxwell je jen zase další-stejná záporná psychoušským smíchem se holedbající postava, jakých jsou v tomhle seriálu kila, a děje je v tomhle dílu minimum, což vzhledem k zlepšující se kvalitě (dokonce i bez Alucarda!) jen zamrzí. Nemít Hellsing naprosto libový příběh, už bych ho dávno odvrhnul. Takhle se ale chystám na další díl, protože chci vidět, jak ta skvadra skvěle napsaných klaďasů rozmaže tu bandu scénáristicky domrvených záporáků na krvavou kaši. Po trojce zatím druhý nejlepší díl. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A už to fičí na plné obrátky z Maxwella sa stáva ultimátny hajzel, Seras sa konečne dostáva k poriadnej akcii a na konci si aj trochu poplačeme... Spoiler: Husí mi bude ľúto, i keď sa aspoň stihli pred svojím koncom predviesť. Zorin Blitz si s nimi pohrala celkom originálne, a som zvedavý, ako sa to ďalej vyvinie... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalu si už na tuhle „novou tvář“ začínám zvykat. Počáteční mašinérie křížové výpravy, která vypadala spíš jak banda „Ku Klux Klanu“ slibovala poněkud ztřeštěnou podívanou, nicméně více prostoru konečně dostala Seras Victoria a její „kanón“ pomalu větší než ona. Což bylo jen dobře, ovšem to obnášelo i dávku slz a emocí, které k ní patří. Krvavý masakr samozřejmě nesměl chybět a s ním i slušná porce pořádné řezničiny… ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama