Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pip Bernadotte a Wild Geese čelí útoku na hlavní velitelství Hellsingu, které vede upírka Zorin Blitz, obávaná hlavně kvůli svým schopnostem tvořit iluze a halucinace. Pip a jeho lidé se zabarikádují v Integřině kanceláři a snaží se přežít útok, než je osvobodí Ceras, která se v tomto díle stane opravdovou upírkou, kterou se z ní pokoušel vyvinout Alucard. Ovšem za strašnou cenu. (Alfmen)

(více)

Recenze (21)

Redi 

všechny recenze uživatele

Docela slabota...jenom bezduchá střílečka... Victoria Seras docela zdrsněla a byl to nejkrvavější díl. Bohužel zase bez Alucarda. Tato episoda je jen o tom, jak se ze Seras stává čím dál mocnější vampírka... docela zbytečný díl. A když už jsem si říkal, že tam snad konečně zapomněli na tu otravnou vsuvku (změna na trapnou kresbu s ještě trapnějšíma scénama, které se tam absolutně nehodí ... takové anime nesnáším), tak nezapomněli... díky bohu, že to v žádném z dílů OVA nepřekročilo snad ani minutu. V příštím díle snad už dorazí Dracula (čti pozadu :) ) a celkově už se to někam pohne. Příjde mi, jako by to VI a VII stálo zbytečně na místě. ()

Utero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILER: Až na jednu zbytečně brutální scénu (Úchyl, kterému právě mála Seras vypíchla oko vidličkou se z úrazu do 5ti sekund otřepal aby si mohl užít s ještě "teplou" matkou Seras) a stálou absencí Alucarda (ale to zase až tak nevadilo) se jednalo o stále parádní podívanou! Nemůžu se dočkat dalších pokračování! ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrdinsky důstojný, žel neslavný konec jednotky žoldáků zabarikádovaných v sídle Hellsingu. Překvapí emoce mezi velitelem Bernadottem a běsnou Seras, konečně probouzející své opravdové síly, i tragické střípky z její minulosti. A poprvé řežbu nehyzdí karikatury humoru, třikrát sláva, hned zaokrouhluji nahoru. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze Seras se stal pravý drsný upír. Přesto je pořád stejně otravná jako kdykoliv jindy, možná ještě otravnější. Každopádně, díl bez jediného překvapivého zvratu, hodně předvídatelný. Jak jsem si díly, kdy byl Alucard uvězněný na lodi užil, tak už by se mohl vrátit. Už mi přijde, že se vaří z kaše. Jo, a kde je ta Křížová výprava? Na tu se ukrutně těším. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl byl skvělou kombinací dvou žánrů.Totálně brutální díl a zároven i tak dojemný.Na konci se přiznávám,že mi i ta slza ukápla a titulky na konci byly dojemnější,než v pátém díle.Doufám,že Seras v dalších dílech zmasakruje co nejvíce nacistů a od tohoto dílu před ní naprosto smekám.Už se těším na další díly! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Zo všetkých OVA dielov sa tu nachádza najmenej postáv. (Eerie)
  • Na oboch DVD obálkach sa nachádza náznak či priamy odkaz na Serasinu upíriu podobu. (Eerie)
  • Je to jediný OVA diel, kde sa Alucard fyzicky nenachádza a ani nemá žiadnu rolu. Ak nepočítame jeho krátke spomenutie v spomienkach Seras. (Eerie)

Reklama

Reklama