Reklama

Reklama

Sono toki wa kare ni jorošiku

  • Japonsko そのときは彼によろしく (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Příběh vypráví o nesmělém mladíkovi jménem Satoshi, který vlastní obchod s akvarijními rostlinami. Obchod zeje většinu času prázdnotou a Satoshi má problém udržet jej vůbec v chodu, přesto zaníceně a s láskou pečuje o své zelené svěřence. Jednoho večera na něj před vchodem čeká mladá žena, která se představí jako Suzune a oznámí mu, že dneškem počínaje je jeho nová zaměstnankyně a bydlet bude v obchodě. Satoshi se vzmůže jen na pár námitek a nakonec přijímá.
Postupně se rozvíjí jeho náklonnost k Suzune, ale radostné společné chvíle jsou kaženy jakousi vážnou chorobou, kterou Suzune trpí. Souběžně je děj protkán Satoshiho vzpomínkami na dobu před 13 lety, prožitou s přáteli Karin a Yuujim. (umisk)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

tompaulman 

všechny recenze uživatele

Další z dlouhé řady asijských filmů, kde příběh postupně odkrývá události, které se mezi hlavními postavami odehrály v minulosti. Tenhle styl mají asiaté v oblibě a také ho umí mistrně zpracovat. Film jako takový mě vůbec nenudil, ale nemůžu mu odpustit několik logických přešlapů a nevěruhodně působících částí příběhu, takže vyšší hodnocení by bylo nefér vůči propracovanějším kouskům z japonské produkce. ()

Reklama

Reklama