Reklama

Reklama

Wairudo 7

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V současném Japonsku je vytvořena tajná jednotka, jejímž cílem je bojovat se zločinem, se kterým si běžné policejní složky neumí poradit. Tato jednotka je známá pod jménem "Wild 7" a skládá se z bývalých zločinců. Jejich současným cílem je zabránit vypuštění smrtelného viru nad Tokiem, ale v pozadí této hrozby se skrývá víc, než je na první pohled patrné. (Moiraine)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Sykon 

všechny recenze uživatele

Hmm, japonský akční velkofilm amerického střihu? Donedávna jsem si tak trochu v koutku duše říkal, že to není to pravé ořechové, protože japonské filmy mají svou sílu někde jinde. Ovšem tenhle film mě vyvedl z omylu. Evidentně i Japonci umí natočit akční film v holywoodském stylu. Naneštěstí podobně jako u těch amerických platí, že čím víc nad filmem člověk přemýšlí, tím víc hodnocení klesá. A z relativně dobrého nápadu se tak stává strašná blbost, ve které neplatí ani desetina fyzikálních zákonů. Takže jsem hned na začátku po úvodní akci mozek přepnul do vegetativního stavu a jen se bavil. A i když prostřední část filmu až tak zábavná nebyla, celkově se jedná o povedený film - s varováním které jsem už sdělil výše. A ještě jedna věc mi přišla až trestuhodně nevyužitá, a to jednotliví členové týmu. O drtivé většině z nich se kromě jména nedozvíme prakticky nic a fungují tak jen jako křoví, aby na plátně mohlo být těch avizovaných 7 lidí. A přitom tyto postavy podle mě mají slušný potenciál stát se zajímavými charaktery. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Akcny film o jednotke byvalych zlocincov, ktora svojvolne zabija sucasnych kriminalnikov. Akciu tvoria hlavne prestrelky, ktore mi pripadali stereotypne a velmi rychlo ma omrzeli. Neraz som mal pocit, ze vidim len fragmenty akcnej sceny, ktorej nejake dôlezite zabery chybali. Trochu potesi aspon stavnate krvave prevedenie. Hlavny pripad, ktory jednotka riesi ma tiez prilis nezaujal a z postav sa nieco blizsie dozvieme len o hlavnom hrdinovi a jednej tajomnej zenskej. Zvysok clenov jednotky je charakterizovany rôznou farbou vlasov. Ako serial v 40 minutovych intrvaloch by to mohlo fungovat ovela lepsie ako v celovecernej verzii s tak chabou zapletkou. 4/10. ()

Reklama

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Tyhle tři jsou možná trochu nadhodnocené, protože ten film žádná kvalita není, ale já jsem se celou dobu bavila. Trochu mě mrzí, že nebylo víc času, abych se o jednotlivých členech dozvěděla něco víc. Dokážu si představit, že by tohle mohl být pilot k seriálu. Ono to vlastně i trochu staré americké seriály připomínalo. Wild 7 je příjemná oddechovka, u které je i lepší, když člověk moc nepřemýšlí. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se výhradně v Japonsku, konkrétně v lokalitách prefektur Ōita, Fukuoka a Saitama. (Conspi)
  • Inspirovat se filmoví tvůrci nechali populární japonskou mangou "Wild 7" Mikiyae Mochizukiho, která časopisecky vycházela od 21. 9. 1969 do 16. 7. 1979 prostřednictvím Weekly Shonen King. (Conspi)

Reklama

Reklama